Fletë Corten, furnizues fletësh të ndryshkur

corten sac, corten çelik fiyatları

Fletë korten, furnizues fletësh të ndryshkur

Çmimet e çelikut, fleta kryesore e çelikut Corten në Turqi, Fletë e ndryshkur është një nga furnizuesit e saj.

Corten Steel

Corten çeliku kështu fletë e ndryshkurështë pjesë e një grupi lidhjesh çeliku të quajtur çeliqe të motit. Emri Corten i referohet tre karakteristikave karakteristike të ngjyrosjes fshatare, forcës së lartë dhe rezistencës së jashtëzakonshme ndaj korrozionit.

Çeliku i kortenit i detyrohet rezistencës së tij ndaj motit dhe ngjyrës unike fshatare formimit të një shtrese patina të ndryshkut oksid të formuar nga ekspozimi natyror ndaj ajrit. Kjo shtresë zakonisht merr rreth 6-12 muaj për t'u formuar natyrshëm (megjithëse ka kushte para motit që mund ta përshpejtojnë këtë) dhe mbron çelikun nga korrozioni i mëtejshëm. Nëse copëtohet ose dëmtohet, çeliku i kortenit do të rinovohet vazhdimisht, duke i dhënë më shumë qëndrueshmëri në pamje dhe pak nevojë për mirëmbajtje ose lyerje të rregullt.

çeliku korten flokët për çfarë përdoret?

fletë çeliku korten,Fletë e ndryshkur zakonisht përdoret në mjedise të jashtme që e ndihmon atë të luajë me pikat e forta. Ndër shembujt Fletë e ndryshkur përdorimi i tij për mur anësor, kontejnerë dhe sinjalistikë, por edhe midis arkitektëve, artistëve dhe skulptorëve vazo lulesh të ndryshkura Është bërë e njohur për krijimin e veçorive të dizajnit dhe veprave të njohura të artit, të tilla si skajet e kopshtit ose skajet e kopshtit.

çeliku korten flokët asortimenti ynë

Shumëllojshmëri e gjerë në madhësi dhe trashësi Fletë çeliku korten Ne rezervojmë produkte.

Gama jonë e plotë e fletëve të çelikut Corten përbëhet nga:

  • Fletë korten 1,5 mm e trashë
  • Fletë korten 2 mm e trashë
  • Fletë korten 2,5 mm e trashë
  • Fletë korten 3 mm e trashë
  • Fletë korten 4 mm e trashë
  • Korten me trashësi 5 mm Flokët
  • Fletë korten 6 mm e trashë
  • Fletë korten 8 mm e trashë
  • Fletë korten 10 mm e trashë
  • Fletë korten 12-20 mm

Çeliku ynë Corten 1,5 mm dhe 2 mm është i reduktuar në të ftohtë dhe çeliku ynë Corten 3 mm është i mbështjellë në nxehtësi. Secila nga trashësitë e mësipërme mund të blihet në një gamë të gjerësive dhe lartësive standarde. Thjesht zgjidhni trashësinë e duhur të produktit të fletës së çelikut Corten më lart për të parë gamën e produkteve që ne ofrojmë.

Të gjitha fletët tona të çelikut Corten furnizohen pa mot, që do të thotë se do të arrijnë siç tregohet në fotot e produktit.

Veshje e jashtme e ndryshkur

Veshje e jashtme e ndryshkurjanë shumë të njohura vitet e fundit. Ndërsa fleta e çelikut Corten kalon një proces konsumi natyral prej 6-12 muajsh, shtresa e ndryshkur e patinës do të ndryshojë pamjen e saj në tonet e fletës fshatare kafe të errët/portokalli, sinonim i metalit Corten. Shpejtësia e këtij procesi do të varet nga mjedisi i lagësht-thatë në të cilin vendoset.

Fleta jonë e çelikut korten gjithashtu mund të fiksohet drejtpërdrejt në një sipërfaqe të sheshtë me vida dhe ne mund të shtojmë vrima fiksuese (4 copë, 1 në çdo cep) nëse është e nevojshme. Ju lutemi shtoni 'vrima rregulluese' në shportën tuaj të blerjeve nëse keni nevojë për këtë shërbim.

Blerja e çelikut Corten me çmime çeliku

Zbuloni gamën tonë të plotë të fletëve të çelikut Corten duke na telefonuar. I gjithë gama e produkteve mund të porositet shpejt dhe lehtë. Ju gjithashtu mund të telefononi ekipin tonë të shitjeve në 0 216 545 60 00.

Prisni fletën tuaj të çelikut Corten në madhësinë që dëshironi

Ne ofrojmë gjithashtu shërbimin e prerjes në të gjithë gamën tonë të metaleve, që do të thotë se ju mund të prisni fletën tuaj të çelikut Corten sipas kërkesave tuaja të sakta. Zgjidhni madhësinë standarde më të përshtatshme nga sfera jonë e fletëve të çelikut Corten për të vendosur matjet tuaja, shtoni në shportën tuaj dhe vazhdoni në faqen tonë të karrocës kur të jeni gati për ta bërë këtë. Nga këtu, ju mund të shtoni udhëzime prerjeje që do t'i dërgohen automatikisht ekipit tonë.

A588 FLETË KOMPLETI

Pllaka Corten Steel A588 e njohur ndryshe si pllakë Weathering Steel është një çelik me forcë të lartë që ofron të gjitha përfitimet e A572-50, por me rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit ndaj elementeve. Nivelet e larta të bakrit në pjatën Corten A588 prodhojnë një veti vetë-shëruese që prodhon një pamje natyrale të oksidit të kuq.

Ky çelik i papërshkueshëm nga moti përdoret shpesh në aplikime të palyera si ura, parmakë, tabela dhe struktura autostrada për shkak të kostos së ulët të mirëmbajtjes dhe qëndrueshmërisë së gjatë. Steel Prices përmban një gamë të gjerë fletësh Corten A588 në trashësi që mund të blihen në madhësinë e saktë që ju nevojitet. Na telefononi për trashësi, madhësi dhe forma shtesë.

 

Karakteristikat e çelikut korten

Përshkrimi: Moti, kur çeliku COR-TEN A përdoret i pambrojtur për shkak të përbërjes së tij kimike, çeliqet pa aliazhKjo do të thotë se ka rezistencë më të madhe ndaj korrozionit atmosferik në krahasim me Kjo është për shkak se ajo formon një shtresë mbrojtëse në sipërfaqen e saj nën ndikimin e ajrit. Shtresa që mbron sipërfaqen zhvillohet dhe rinovohet vazhdimisht kur ekspozohet ndaj ndikimit të ajrit. Në përgjithësi, shtresa e veshjes siguron mbrojtje kundër korrozionit atmosferik në klimat industriale, urbane dhe rurale. Në raste të caktuara të ndotjes së ajrit nga agjentë agresivë, rekomandohet mbrojtja konvencionale e sipërfaqes. Veshja është absolutisht e nevojshme nëse do të përdoret në kontakt afatgjatë me ujin, kur është vazhdimisht i ekspozuar ndaj lagështirës ose nëse do të përdoret pranë detit. çeliku gërryes Veshjet e bojës janë më pak të ndjeshme ndaj kullimit nën ndryshk sesa në rastin e çelikut të krahasueshëm jo të veçuar.

corten sac, corten çelik fiyatları
fletë korten, çmimet e çelikut korten

Korten ose pllaka çeliku të motit

Çeliku i motit shpesh quhet COR-TEN (ose thjesht Corten) dhe njihet për rezistencën dhe trashësinë e tij superiore ndaj korrozionit. Kjo është për shkak se sipërfaqja e çelikut formon një shtresë mbrojtëse oksidi kur ekspozohet ndaj ajrit. Me fjalë të tjera, çeliku lejohet të ndryshket për t'u mbrojtur. Kjo shtresë sipërfaqësore mbrojtëse vazhdon të rinovohet gjatë viteve të ekspozimit.

Përfitimet e fletës Corten

Karakteristikat mbrojtëse të fletës së çelikut Corten ofrojnë përfitimet e mëposhtme:

Çeliku i pllakave kurrë nuk ka nevojë për trajtim para instalimit për jetë të gjatë
Krijon një pamje unike industriale që funksionon si një veçori interesante e dizajnit
Ofron veshje të qëndrueshme dhe me kosto efektive.
Eliminon nevojën për lyerje. Në fakt, lyerja e fletës së çelikut Corten heq rezistencën e saj ndaj korrozionit pasi parandalon formimin e filmit mbrojtës me kalimin e kohës.

Ku përdoret fleta Corten?

skulptura në natyrë
urat
transporti detar
kuti çeliku fshatar
buzë kopshtit fshatar
Veshja e nderteses (e jashtme dhe e brendshme)

Përmasat dhe trashësitë e pllakave të çelikut të kortenit

Ne jemi krenarë që jemi furnizues të fletëve të çelikut Corten / Weathering në madhësi dhe trashësi të ndryshme, duke përfshirë:

Fletë çeliku korten 1,6 mm
Fletë çeliku korten 2 mm
Fletë çeliku korten 3 mm
Fletë çeliku korten 5 mm
Fletë çeliku korten 6 mm

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip