Çmimet e hekurit dhe çelikut?

Çmimet e hekurit dhe çelikut?


× Çmimet aktuale? Regjistrohu për të parë nga paketat e abonimit ju duhet të merrni një! Për të marrë një paketë abonimi 7-ditor falas bëhu anëtar
Produkt Turqi (usd/ton) Evropë (euro/ton) Amerikë (usd/ton) Kinë (usd/ton)
Hot Rolled? Çmimet e fletëve?
E petëzuar në të ftohtë? Çmimet e fletëve?
Çmimet e fletëve të galvanizuara?
bojë? Çmimet e fletëve?
Çmimet e fletëve trapezoidale?
Çmimet e pllakave?
Çmimet e hekurit të biletave?
Çmimet e hekurit të ndërtimit
Çmimet e rrjetës së çelikut
Çmimet e spirales me shirita?
Çmimet e sheshta të spirales?
Çmimet e skrapit të metalit?
Çmimet e skrapit të metalit? (tregu i brendshëm)
Çmimet e mineralit të hekurit?
1
sqShqip