DX52 + Z Bobina të galvanizuara

dx52d

Çfarë është spiralja e galvanizuar cilësore DX52?

Edhe pse fleta e bobinës së galvanizuar me cilësi DX52 është afër cilësisë dx51 për sa i përket vetive kimike, ajo është më e përshtatshme për suvatim sesa çeliku i galvanizuar me cilësi dx51. Fleta e galvanizuar e çelikut cilësor Dx52 është në fakt versioni i veshur me zink i dc02, i cili është fletë spirale e mbështjellë në të ftohtë. Si rezultat i veshjes së zinkut, materiali dkp mbrohet nga korrozioni. Ky proces quhet galvanizimi.

 

Çeliku i galvanizuar DX52D + Z / GI / HDGI / Çeliku i galvanizuar / Bobina e galvanizuar HGI / GI / Bobina çeliku e galvanizuar me zhytje të nxehtë / Spirale çeliku e galvanizuar G550 z275/ çelik zink / spirale çeliku / spirale çeliku zink / spirale çeliku me zink me zhytje të nxehtë /

Fletë e galvanizuar DX52D + Z

Përshkrimi i produktit: GI COIL, GI SHEET, GI PLATES DX 51D / SGCC, G350, G550 Emri i produktit: Spirale çeliku e galvanizuar me zhytje të nxehtë /

Bobina çeliku e galvanizuar / HDGI / GI / GI Boil /

Fletë GI Metali bazë: spirale çeliku e mbështjellë në të ftohtë

Gjendja e sipërfaqes: zgavër zero, shpellë normale, mini shpellë, shpellë e madhe

Trashësia: 0.15 mm deri në 5.0 mm Gjerësia: 600 mm në 1500 mm

Standard: AISI, ASTM653, BS, DIN, JIS3302, GB

Klasa: DX51D, DX52D / DX53D / DX54D, S350, S400, S450, S550, G550, SGCC, G350ST01Z, CSA, CSB, FSA, FSB, DDS

Veshje zinku: nga z60g/m2 në z600g/m2, z60g/m2, z80g/m2, z90g/m2, z100g/m2, z120g/m2, z140g/m2, z150g/m2, z160g/m2, z160g/m2, z16 m2, z160g/m2, z160g/m2, m2, z250g/m2, z275g/m2, z300g/m2, z400g/m2, z500g/m2, z600g/m2

Sasia minimale e porosisë: Për trashësi

10 ton.

Certifikimi: ISO9001

galvaniz çelik sac
fletë çeliku e galvanizuar

Zonat e aplikimit të fletëve të galvanizuara DX52D + Z:

cilësi DX52 Çeliqet e sheshta ofrojnë një avantazh në formësimin e lehtë duke siguruar butësi me rendiment të ulët dhe rezistencë në tërheqje.

Notat më të larta DX51D janë gjithnjë e më të afta për procese të formimit të ftohtë si tjerrja dhe formimi me shtypje.

Cilësia Dx52 Fushat e aplikimit: Zona e ndërtimit; Pajisje shtëpiake; Industria e Automjeteve

Përveç produkteve tona të galvanizuara me zhytje të nxehtë, produktet tona të galvanizuara (të veshura me aliazh hekuri) prodhohen sipas specifikimeve ASTM A-653.

Produktet tona të elektrogalvanizuara përputhen me ASTM A-879. GI, HDGI, HGI, Spirale çeliku e galvanizuar me zhytje të nxehtë, mbështjellje çeliku e zinkuar, mbështjellje çeliku, mbështjellje çeliku zink, spirale çeliku me zhytje të nxehtë, HDGI, spirale çeliku e galvanizuar G550 z300, spirale çeliku e galvanizuar G350 z300, spirale çeliku e galvanizuar z275, spirale, mbështjellje gi, çelik i galvanizuar, mbështjellje hekuri i galvanizuar, spirale e galvanizuar, mbështjellje hekuri e galvanizuar, çelik i galvanizuar, spirale çeliku të galvanizuar z275

spirale çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë, spirale çeliku të galvanizuar, spirale çeliku dx51d z100 mbështjellje çeliku z100, spirale çeliku dx51d z200, spirale çeliku e galvanizuar G550 z300, spirale çeliku e galvanizuar G350 z400, mbështjellje çeliku e galvanizuar G350 z400, mbështjellje çeliku e galvanizuar z500 G50, spirale çeliku e galvanizuar z500 G50 z275, spirale çeliku e galvanizuar G550 z200, çeliku i galvanizuar DX52D + Z,

 

DX52D Analiza Kimike (1.0350): EN 10346-2009

C Si mn P S Ti
maksimumi 0.12 maksimumi 0.5 maksimumi 0.6 maksimumi 0.1 maksimumi 0,045 maksimumi 0.3

 

Fletë e galvanizuar cilësore dx52 e sapo zhvilluar e zhytur në nxehtësi
me veshje për produkte çeliku
vetitë e fundit të mbrojtjes nga korrozioni
duke siguruar veshje me performancë të lartë
për të gjitha aplikimet me çelik të zinkuar
eshte e nevojshme.
• Llaf zinku cilesor dx52 dhe e vogel
fraksionet e magnezit (% 1 deri në 2) dhe
alumini (% 1 deri në 2).
• Fleta e galvanizuar me cilësi dx52 ofron korrozion të jashtëzakonshëm
mbrojtje me shtresa fikse të veshjes
karakteristika dhe reduktuar ndjeshëm
trashësia në krahasim me standardin
shtresa të galvanizuara me zhytje të nxehtë (Z). spërkatje me kripë
testet dhanë katër rezistencë ndaj korrozionit
pesë herë më shumë se standardi
e galvanizuar.
• Fleta e zinkuar cilësore dx52 bind me epërsi
ngjitja e llakut.
• Fleta e galvanizuar me cilësi dx52 ofron avantazhe të përmirësuara të prerjes
mbrojtjes. Falë rezistencës së tij të veçantë
efekt anti-korrozioni
Kjo u arrit me veshje antikorozive
dukshëm më i lartë se efektet
prodhuar nga produkte standarde, shumë
proces gjyqësor pas procedurës.

Dilme rulo sac, galvaniz dilme, Dilme bobin , dilme makinesi, rulo dilme fiyatları
Fleta prerëse, prerje e galvanizuar, bobina prerëse, makineri prerëse, çmimet e prerjes së bobinave

Cilësia DX52 Vetitë mekanike

ReH Forca minimale e rendimentit / minimale elastike
Rm Rezistenca në tërheqje / A në tërheqje
Një Zgjatim minimal / Zgjatim minimal
Testi i ndikimit J Notch

Cilësia DX52 Kushtet e trajtimit termik

+ Pjekja e butë
+ AC Pjekur për t'i bërë karbidet sferike
+ AR në rrotulla
+ AT Zgjidhja e pjekjes
+ C Tërhequr / e vështirë
+CR E mbështjellë në të ftohtë
+ FP Trajtohet sipas strukturës ferrit-perlit dhe diapazonit të fortësisë
+ I Pjekja izotermale
+ LC Tërhequr në të ftohtë / e butë
+ M Rrotullim termomekanik
+ N Normalizuar
+ NT i normalizuar dhe i kalitur
+ P Reshjet janë forcuar
+ PE i qëruar
+ QA Ajri i shuar dhe i kalitur
+ QL Liquid i shuar dhe i kalitur
+ QT i shuar dhe i kalitur
+ S Rrit aftësinë e mbulimit
+ SH U rrotullua dhe u kthye
+ SR Tërheqje të ftohtë dhe të lehtësuar stresin
+T kalitur
+ Trajtuar në diapazonin e fortësisë TH
+ WW Ngrohtë ka punuar
+ U I papërpunuar

 

Bar grade çeliku Cilësia JIS G 3302 Zona e Përdorimit
Çeliku me karbon të ulët dhe çeliku super karboni Cilësia DX51D+Z Formimi i përbashkët
DX51D+ZF
DX51D+ZA
DX51D+AZ
Suvatimi DX52D+Z SGCC Çeliku i përshtatshëm për suvatim
DX52D+ZF JAC270C
DX52D+ZA
DX52D+AZ
I përshtatshëm për vizatim të thellë DX53D+Z SGCD1 Çeliku i përshtatshëm për tërheqje të thellë
DX53D+ZF JAC270D
DX53D+ZA
DX53D+AZ
I përshtatshëm për vizatim ekstra të thellë DX54D+Z SGCD2 Çeliku i përshtatshëm për vizatim ekstra të thellë
DX54D+ZF JAC270E
DX54D+ZA
DX54D+AZ
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip