Arkivat e etiketave: 16mo3

Çeliku i klasës P295

P295 llamarine cilesore

Fletët e kaldajës me cilësi P295 çeliku P295 preferohen veçanërisht në zonat e përdorimit që janë rezistente ndaj presionit. Nota C Si Mn PSN Gjithsej Cr Ni Mo Ti V Nb max. maksimumi maksimumi maksimumi min. maksimumi maksimumi maksimumi maksimumi P235GH1,2) max. 0,16 0,35 0,603) – 1,20 0,025 0,010 0,0124) 0,020 maksimum. 0,30 0,30 max. 0,08 0,03 0,02 […]

Cilat janë vetitë kimike të 16mo3?

vlera kimike prej 16mo3

Meqenëse vetitë kimike të standardeve 16mo3 ASTM (ASME) përdoren më së shpeshti në projektimin e tubacioneve, ndonjëherë është e nevojshme të gjendet një ekuivalent i mirë ASTM/ASME për çelikun EN 16Mo3. Materiali 16Mo3 Ekuivalenti ASTM: Tuba pa tegel: ASTM A335 P1 Shufra: ASTM A217 WC1 Tub i salduar / Pllaka: ASTM A204 Gr.A & Gr. B Në përgjithësi, 16Mo3 është një çelik aliazh Cr-Mo. […]

Çmimet e fletëve 16mo3 – Fletët e bojlerit

çmimet e pllakës së bojlerit, çmimet e pllakës së kaldajës Virgo, çeliqet e enëve nën presion Erdemir, pllakë bojleri 16mo3, pllakë kaldaja p235, pllakë kaldaja p265

Çmimet e fletëve 16mo3 – Fletët e bojlerit Çmimet e fletëve 16mo3 quhen edhe fletët rezistente ndaj presionit, pra çeliqet e bojlerit. Klasat P265GH, P295GH, P355GH, P460NH, P355NH, P355NL1-2, P460NH,-NL,ASTM A516Gr.60 dhe 70, 16Mo3, 13CRMo4-5 janë të gjitha në familjen e çelikut të bojlerit. Vlerat mekanike të fletës rezistente ndaj presionit ndryshojnë nga fletët e klasës komerciale si S235. Sipas rezultateve të provës së rendimentit dhe tërheqjes, fleta […]

Çfarë është një pllakë bojler?

Çfarë është një pllakë bojler? Pllaka e bojlerit, siç sugjeron emri, është një lloj pllake çeliku që përdoret në prodhimin e bojlerit. Ato përdoren përgjithësisht në strukturat e brendshme të kaldajave. Pllaka e bojlerit është çeliku rezistent ndaj presionit. Çeliqet e klasës komerciale fillojnë me nomenklaturën e cilësisë S, si S235JR, ndërsa fletët e bojlerit janë çeliqe të grupit P. Cilësi P235GH, cilësi P265GH, cilësi P355GH, Cilësi 16MO3, Cilësi P295GH, Cilësi P355NH […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip