Arkivat e etiketave: a grade çelik

Çmimet e targave të anijes

anije-fletë-çmimet

Dihet se përdorimi i çelikut në ndërtimin e anijeve filloi me kantierin e Bririt të Artë. Prodhuesit e fletëve të anijeve ERDEMİR prodhon çeliqe speciale për anije të përdorura në anije në Turqi. Çmimet e targave të anijeve përcaktohen sipas çmimeve të përcaktuara si nga Erdemir ashtu edhe nga prodhuesit e hekurit dhe çelikut nga jashtë si Ukraina dhe Rusia. Sigurisht, prodhuesit e hekurit dhe çelikut ndjekin disa kritere dhe kosto kur përcaktojnë çmimet e pllakave të anijeve.

Çfarë është Ship Plate?

Çfarë është Ship Plate? Historia e ndërtimit të anijeve të vendit tonë daton në shekuj. E themeluar pas pushtimit të Stambollit, kantieri i bririt të Artë është një nga shembujt më të mëdhenj. Fleta e anijes është lënda e parë kryesore. Nga ana tjetër, ka kantiere detare të sektorit privat të krijuara në Bririn e Artë dhe Bosfor në fillim të viteve 1950 për të kryer aktivitete të mirëmbajtjes dhe riparimit. Nga fundi i viteve 1960, ata filluan të zhvillojnë anije të tonazhit të vogël. Gjatë këtyre viteve anija […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip