Arkivat e etiketave: Alçıpan Profil Çeşitleri

Llojet e profilit të drywall

stanbul tavan c profil

Llojet e profileve të pllakave të gipsit Llojet e profileve të kartonit të gipsit janë profile prej fletë çeliku të galvanizuar që përdoren në tavanet e varura, muret ndarëse dhe sistemet e veshjes së mureve. Ato ofrojnë zgjidhje madhështore në ndërtesa, përkatësisht në strukturat arkitekturore. Ato përshtaten lehtësisht në vendin ku përdoren dhe janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. Falë rezistencës së lartë ndaj korrozionit, mund të përdoret në mënyrë të sigurt për shumë vite. Ato janë shumë të lehta për t'u aplikuar dhe çmontuar. Një zgjedhje e mirë për ata që kërkojnë materiale ekonomike […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip