Arkivat e etiketave: beton altı trapez

Prodhimi i llamarinës trapezoidale nën beton

makinë llamarine trapezoidale betoni
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Beton Altı Trapez Sac Üretimi Beton altı trapez sac üretimi esnasında bilinmesi gereken teknik bilgiler ve trapez sac üretilirken dikkat edilmesi gereken noktaları inceleyeceğiz. Öncelikle trapez sac üretiminde kullanılan malzeme olan çelik hakkında biraz bilgi verelim. Çeliğin kesilebilmesi kesme işlemi dediğimiz bir işleme tabi tutulur. Kesme kuvveti : malzemenin bağlı bulunduğu malzemeden ayrılmasına karşı […]

Peshat e fletës së betonit

38-151 NË FLETË TRAPEZE BETONI- FLETË THEMELI

Trashësia e fletës (mm) 38/151 91 cm Mbyllje (mt/kg) 38/151 76 cm Mbylle (mt/kg) 60/940 94 cm Mbylle (mt/kg) 75/750 75 cm mbyllje (mt/kg) 0 .60 5.77 4.71 5.69 6.49 6.64 7.10 0.80 7.11 0.90 8.65 7.06 8.53 9.13 1.00 9.53 9.13 1.00 9.62 7.85 9.48 10.14 1.20 11.54 9.42 11.38 12.17 nën beton [...]

Trapez betoni i Stambollit

fletë e lyer, fletë me ngjyrë, fletë trapezoidale, veshje fasade, çati

Çmimet e Trapezit të Betonit të Stambollit ndryshojnë çdo ditë. Fletët trapezoidale të betonit prodhohen nga fletët e galvanizuara. Në fletët trapezoidale të prodhuara në formë 38/151 dhe në forma të ndryshme vërehen gjurmë të veçanta në intervale të caktuara. Pas këtij formimi, i cili bëhet për të mbajtur betonin në mënyrë më të shëndetshme, mund të bëhet lehtësisht një aplikim trapez nën beton. STAMBOLL NËN SAC TRAPEZE BETONI Nën fletën e trapezit të betonit […]

Betoni Trapeze Stamboll

beton-nën-trapezi-stanbul

Trapez Betoni Stamboll Nën trapez betoni Stambolli mund të prodhohet në forma të ndryshme. Format më të preferuara janë trapez betoni 27/200 trapez betoni 38/151 trapez betoni 60/940 trapez betoni 75/750 trapez betoni. NË TRAPEZË BETONI STAMBOLL Nën beton Trapezi i Stambollit duhet të vendoset në pjesën e sipërme të konstruksionit pingul me drejtimin e trarit. Pllakë çeliku e mbulimit të betonit […]

Trapez betoni

27-200 trapez betoni

Trapezi i betonit është bërë nga fletë e galvanizuar. Struktura e trapezit shfaqet kur fleta e galvanizuar e rrotulluar merr formë duke e kaluar atë përmes formës. Llamaria trapezoidale nën beton mund të prodhohet në forma të ndryshme. Faktori vendimtar këtu është thellësia e hapit dhe hapësira e hapit të trapezit nën beton. Në përgjithësi prodhohet nga fletë e galvanizuar me rrotull 0,70 mm. Pesha e llamarinës trapezoidale prej betoni 0,70 mm është rreth 6,7 kg/mt. E ashtuquajtura toleranca minus […]

Fletë trapezoidale betoni

Fletë trapezoidale prej betoni

Fletë trapezoidale nën beton Fletët trapezoidale nën beton prodhohen nga fletë spirale të galvanizuara. Fletët trapezoidale të betonit, format e të cilave përcaktohen pas procesit të përpunimit të fletëve të mbështjelljes së galvanizuar në makineritë në formë rrotullimi, mund të jenë në madhësi të ndryshme zonash. Aplikimi i fletës trapezoidale të betonit Dyshemeja trapezoidale nënbetoni, e cila është përdorur në shumicën e ndërtimeve vitet e fundit, ka përfituar aplikimin dhe koston e […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip