Arkivat e etiketave: kazan sacı fiyatları

P235GH Çeliqet e bojlerit

cilësia p355 - cilësia Erdemir 6345

P235GH Çeliqet e kaldajës Materiali i çeliqeve të kaldajës P235GH është çeliku jo i aliazhuar i përcaktuar në sistemin EN 10028 dhe EN10216. Ofron plasticitet të mirë, qëndrueshmëri, përkulje të ftohtë dhe veti saldimi edhe në temperatura të larta. Shkronja "P" do të thotë "e saldueshme", "G" do të thotë "soft annealed" dhe "H" qëndron për "hardened". Krahasuar me materialin P265GH, Çeliqet e bojlerit P235GH kanë përbërje të ngjashme kimike, por përmbajtje më të ulët të karbonit dhe […]

pllakë bojler

Pllaka e kaldajës, fletë çeliku cilësore 16mo3, fletë cilësore P265, fletë cilësore P235, fletë cilësore P355, fletë cilësore P295

Fleta e bojlerit Fleta e bojlerit, e njohur edhe si çeliqet e enëve nën presion, janë nota që fillojnë me simbolin P. Fletët e bojlerit mund të përdoren në prodhimin e kaldajave ose pajisjeve të ngjashme rezistente ndaj presionit në automjet për shkak të rezistencës së tyre ndaj presionit. Dallimi i tyre nga çeliqet e cilësisë St 37 ose s235 është se janë çeliqe të grupit të cilësisë P. Cilësi P235GH, cilësi P265GH, cilësi P355GH, 16MO3 […]

Çfarë është një pllakë bojler?

Çfarë është një pllakë bojler? Pllaka e bojlerit, siç sugjeron emri, është një lloj pllake çeliku që përdoret në prodhimin e bojlerit. Ato përdoren përgjithësisht në strukturat e brendshme të kaldajave. Pllaka e bojlerit është çeliku rezistent ndaj presionit. Çeliqet e klasës komerciale fillojnë me nomenklaturën e cilësisë S, si S235JR, ndërsa fletët e bojlerit janë çeliqe të grupit P. Cilësi P235GH, cilësi P265GH, cilësi P355GH, Cilësi 16MO3, Cilësi P295GH, Cilësi P355NH […]

çmimet e pllakës së bojlerit

Çmimet e fletëve 10 mm, çmimet e fletëve të nxehtë, çmimet e llamarinës së nxehtë, çmimet e fletëve të zeza

Çmimet e pllakës së bojlerit Çmimet e pllakës së kaldajës ose çeliqet e kaldajave janë çeliqe të grupit P. Në këtë grup është edhe 16mo3. Notat e përdorura kryesisht janë P235, P265, P295, P355 dhe 16MO3. Cilësitë e virtytit janë 6341 Cilësi Erdemir, 6335 Cilësi Erdemir, 6347 Cilësi Erdemir, 6352 Cilësi Erdemir, 6345 Cilësi Erdemir, 16Mo3 Cilësi Erdemir. Çmimet e fletës së bojlerit, […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip