Arkivat e etiketave: kazan sacı

P235GH Çeliqet e bojlerit

cilësia p355 - cilësia Erdemir 6345

P235GH Çeliqet e kaldajës Materiali i çeliqeve të kaldajës P235GH është çeliku jo i aliazhuar i përcaktuar në sistemin EN 10028 dhe EN10216. Ofron plasticitet të mirë, qëndrueshmëri, përkulje të ftohtë dhe veti saldimi edhe në temperatura të larta. Shkronja "P" do të thotë "e saldueshme", "G" do të thotë "soft annealed" dhe "H" qëndron për "hardened". Krahasuar me materialin P265GH, Çeliqet e bojlerit P235GH kanë përbërje të ngjashme kimike, por përmbajtje më të ulët të karbonit dhe […]

Cilat janë ndryshimet kimike midis P235 dhe P355

cilësia p355 - cilësia Erdemir 6345

Cilat janë ndryshimet kimike midis P235 dhe P355 Materialet P235 dhe P355 janë çeliqe të enëve nën presion, të njohura gjithashtu si fletë bojleri. Duke marrë parasysh vetitë e përgjithshme, shihet se saldueshmëria e të dy materialeve është e mirë. Përveç kësaj, ata mund të përballojnë presionin e lartë. Vlerat e forcës cilësore P235 Materiali cilësor P235 është në grupin e çelikut pa aliazh. Si pjesë ndihmëse gjatë prodhimit të kaldajave në zonat industriale, […]

Fletët e bojlerit të grupit P

vetitë mekanike të pllakës së bojlerit

Cilat janë fletët e bojlerit të grupit P? Një emër tjetër për fletët e bojlerit të grupit P janë çeliqet e enëve nën presion. Karakteristika e tyre më e njohur është se ato janë të salduara mirë. Gjatë saldimit të fletëve me një seksion kryq më të vogël se 25 mm, nuk ka tendencë ngurtësimi në zonën e prekur nga nxehtësia, domethënë në HAZ. Në këtë mënyrë, pothuajse të gjitha teknikat e saldimit mund të saldohen pa asnjë problem. Ato më të mëdha se 25 mm […]

Karakteristikat e fletës cilësore P235GH

Fleta cilësore P235 Fletët e cilësisë P235 quhen gjithashtu çeliqe të enëve nën presion. Meqenëse çeliqet e cilësisë p235 janë rezistente ndaj presionit, ato përdoren në prodhime të tilla si prodhimi i bojlerit, kaldaja me vaj rezistent ndaj presionit. Karakteristikat e fletës së cilësisë P235GH Klasa C Si Mn PSN Gjithsej Cr Ni Mo Ti V Nb max. maksimumi maksimumi maksimumi min. maksimumi […]

Çmimet e fletëve 16mo3 – Fletët e bojlerit

çmimet e pllakës së bojlerit, çmimet e pllakës së kaldajës Virgo, çeliqet e enëve nën presion Erdemir, pllakë bojleri 16mo3, pllakë kaldaja p235, pllakë kaldaja p265

Çmimet e fletëve 16mo3 – Fletët e bojlerit Çmimet e fletëve 16mo3 quhen edhe fletët rezistente ndaj presionit, pra çeliqet e bojlerit. Klasat P265GH, P295GH, P355GH, P460NH, P355NH, P355NL1-2, P460NH,-NL,ASTM A516Gr.60 dhe 70, 16Mo3, 13CRMo4-5 janë të gjitha në familjen e çelikut të bojlerit. Vlerat mekanike të fletës rezistente ndaj presionit ndryshojnë nga fletët e klasës komerciale si S235. Sipas rezultateve të provës së rendimentit dhe tërheqjes, fleta […]

Çfarë është një pllakë bojler?

Çfarë është një pllakë bojler? Pllaka e bojlerit, siç sugjeron emri, është një lloj pllake çeliku që përdoret në prodhimin e bojlerit. Ato përdoren përgjithësisht në strukturat e brendshme të kaldajave. Pllaka e bojlerit është çeliku rezistent ndaj presionit. Çeliqet e klasës komerciale fillojnë me nomenklaturën e cilësisë S, si S235JR, ndërsa fletët e bojlerit janë çeliqe të grupit P. Cilësi P235GH, cilësi P265GH, cilësi P355GH, Cilësi 16MO3, Cilësi P295GH, Cilësi P355NH […]

çmimet e pllakës së bojlerit

Çmimet e fletëve 10 mm, çmimet e fletëve të nxehtë, çmimet e llamarinës së nxehtë, çmimet e fletëve të zeza

Çmimet e pllakës së bojlerit Çmimet e pllakës së kaldajës ose çeliqet e kaldajave janë çeliqe të grupit P. Në këtë grup është edhe 16mo3. Notat e përdorura kryesisht janë P235, P265, P295, P355 dhe 16MO3. Cilësitë e virtytit janë 6341 Cilësi Erdemir, 6335 Cilësi Erdemir, 6347 Cilësi Erdemir, 6352 Cilësi Erdemir, 6345 Cilësi Erdemir, 16Mo3 Cilësi Erdemir. Çmimet e fletës së bojlerit, […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip