Arkivat e etiketave: kazan sacları

çeliku rezistent ndaj nxehtësisë p355

Klasat e çelikut rezistent ndaj nxehtësisë

Çeliku rezistent ndaj nxehtësisë P355GH Pllaka çeliku P355GH rezistente ndaj nxehtësisë është një lloj materiali për pllaka çeliku EN10028 P355GH, kazan dhe çelikun e enëve nën presion. Pllakat çeliku P355GH rezistente ndaj nxehtësisë EN10028 karakterizohen nga një forcë rendimenti minimale prej 280-355 MPa dhe saldim i mirë, kështu që çeliku P355GH rezistent ndaj nxehtësisë përdoret kryesisht për kaldaja që transportojnë lëngje të nxehta, nën presion […]

Cilat janë ndryshimet kimike midis P235 dhe P355

cilësia p355 - cilësia Erdemir 6345

Cilat janë ndryshimet kimike midis P235 dhe P355 Materialet P235 dhe P355 janë çeliqe të enëve nën presion, të njohura gjithashtu si fletë bojleri. Duke marrë parasysh vetitë e përgjithshme, shihet se saldueshmëria e të dy materialeve është e mirë. Përveç kësaj, ata mund të përballojnë presionin e lartë. Vlerat e forcës cilësore P235 Materiali cilësor P235 është në grupin e çelikut pa aliazh. Si pjesë ndihmëse gjatë prodhimit të kaldajave në zonat industriale, […]

Zonat e përdorimit të fletëve të bojlerit dhe strukturat kimike

Fushat e përdorimit dhe strukturat kimike të fletëve të bojlerit Mund të keni parë që fletët e bojlerit, të quajtura edhe çeliqet e enëve nën presion, kanë shkronjën P në fillim. Kjo për shkak se materiali është në grupin e cilësisë P. Ka qëndrueshmëri të lartë në tërheqje dhe rendiment. Rezistenca ndaj zvarritjes dhe rezistenca ndaj goditjes në nivele në kushte të temperaturës së lartë janë mjaft të mira. Sipas llojit dhe sasisë së elementit aliazh që përmban materiali, vetitë mekanike […]

fletët e bojlerit

fletët e bojlerit

Fletët e bojlerit, të njohur edhe si çeliqet e enëve nën presion, janë nota që fillojnë me simbolin "P". Fletët e bojlerit mund të përdoren në prodhimin e kaldajave ose pajisjeve të ngjashme rezistente ndaj presionit në automjet për shkak të rezistencës së tyre ndaj presionit. Dallimi i tyre nga çeliqet e cilësisë St 37 ose s235 është se janë çeliqe të grupit të cilësisë P. Cilësi P235GH, cilësi P265GH, cilësi P355GH, cilësi 16MO3, P295GH […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip