Arkivat e etiketave: c profili

PROFILI C PROFILI I STAMANBOLIT

stamboll-tavan i varur-c-profil-prodhim

PROFILI I PROFILIT C TAVANI I STAMBOLLIT Prodhimi i profilit të tavanit c të Stambollit bëhet midis 0,40 mm dhe 0,70 mm. Profilet e tavanit të varur dhe profilet c tavanit të kartonit të gipsit janë të njëjtat produkte. Ne bëjmë profilet e tavanit të varur në punishten tonë të vendosur në anën e Anadollit të Stambollit. TIPARET E tavanit të varur me pllaka gipsi Mund të prodhohet në madhësi të preferuara sipas projektit. Në tavanet e zyrës dhe në të gjithë ambientin e brendshëm, pavarësisht […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip