Arkivat e etiketave: çelik profil

Përfitimet e profilit të çelikut të galvanizuar

Profili çeliku i galvanizuar

Përfitimet e profilit të çelikut të galvanizuar Ka shumë përfitime nga përdorimi i një profili çeliku të galvanizuar. Krahasuar me seksionin e çelikut jo të galvanizuar, faktori i prerjes tërthore të çelikut të galvanizuar është deri në 109 herë më i lartë, duke rritur përdorimin e tij me rreth shtatëdhjetë për qind. Faktori më i vogël i prerjes tërthore është 2 mm, i cili ka një faktor të prerjes tërthore prej njëqind e shtatëdhjetë e një. Përfitimi më i madh i çelikut të galvanizuar është […]

Prodhuesit e profilit të kutisë së galvanizuar, profili katror i galvanizuar, Stamboll

Profil katror i galvanizuar, profil hekuri i galvanizuar, profil i kutisë së galvanizuar, profil inox i galvanizuar, profil katror prej çeliku, profil çeliku i zbrazët, çmimet e profilit të kutisë

Prodhuesit e profilit të kutisë së galvanizuar, profil katror i galvanizuar Stamboll, Çmimet e profilit të galvanizuar, profil katror nga fleta e galvanizuar, profili hekuri dhe çeliku

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip