Arkivat e etiketave: çelik fiyatları

Rënie e pritshme e çmimeve të çelikut të petëzuara në nxehtësi

fleta e zezë-çmimet

Rënia e pritshme e çmimeve të çelikut të petëzuar Prodhuesit e çelikut presin një ulje të çmimeve të çelikut të petëzuar. Kjo bazohet në një anketë të përdoruesve të çelikut nga SMU School of Business. Shumica e të anketuarve besojnë se çmimet e çelikut të petëzuar në nxehtësi kanë arritur kulmin dhe çmimi mesatar aktual do të arrijë kulmin. Rritja e çmimit tashmë ka rritur kërkesën për mall, por perspektiva mbetet e zymtë […]

çmimet e pllakës së bojlerit

Çmimet e fletëve 10 mm, çmimet e fletëve të nxehtë, çmimet e llamarinës së nxehtë, çmimet e fletëve të zeza

Çmimet e pllakës së bojlerit Çmimet e pllakës së kaldajës ose çeliqet e kaldajave janë çeliqe të grupit P. Në këtë grup është edhe 16mo3. Notat e përdorura kryesisht janë P235, P265, P295, P355 dhe 16MO3. Cilësitë e virtytit janë 6341 Cilësi Erdemir, 6335 Cilësi Erdemir, 6347 Cilësi Erdemir, 6352 Cilësi Erdemir, 6345 Cilësi Erdemir, 16Mo3 Cilësi Erdemir. Çmimet e fletës së bojlerit, […]

Çmimet e çelikut të galvanizuar

Çmimet e çelikut të galvanizuar Përdorimi i çelikut të galvanizuar ka filluar të rritet vitet e fundit. Fushat kryesore të përdorimit të konsumit të çelikut të galvanizuar janë: industria e automobilave, konstruksionet e lehta prej çeliku, shenjat dhe tabelat e trafikut, pjesët e brendshme dhe të jashtme të ndërtesave, sektori i dritareve të dyerve PVC, industria e anijeve, etj. Mund të japim shembuj nga shumë industri. Galvanizimi është një nga metodat e veshjes për mbrojtjen e çelikut. Veshja është […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip