Arkivat e etiketave: çelik kesim

Prerje me laser në Stamboll

model i prerjes metalike

Modelet e prerjes me laser të Stambollit Ju mund të ekzaminoni disa nga modelet e prerjes me lazer të Stambollit dhe varietetet vizuale të prerjes me lazer Dimensionet e prerjes me lazer Prerjet lazer të Stambollit me prerje me lazer në madhësi 1 m deri në 2 m, si në foton e mësipërme, janë përgjithësisht madhësi të preferuara. Sigurisht, është e mundur të bëni prerje me lazer në madhësi të ndryshme për muret e kopshtit tuaj ose për qëllime të tjera. Është e mundur të […]

Modele të prerjes me laser të Stambollit

Mostrat e prerjes me lazer cnc

MODELET E PRERJES SË LAZERIT TË STAMBOLLIT Sot, makineritë e prerjes me lazer u ofrojnë kompanive të vogla dhe të mëdha mundësinë që të takojnë metale të prera me lazer si inox, çeliku me karbon, materiale të galvanizuar dhe madje edhe alumini. Si rezultat, ata kanë një mundësi të shkëlqyer për të prerë me lazer pjesët metalike shumë komplekse, prototipet dhe pjesët e personalizuara me kosto dhe efikasitet, duke përfshirë: Stambolli […]

Çfarë është prerja me laser Cnc? Prerje me laser Cnc dudullu istanbul

cnc çmimet e prerjes së llamarinës me laser, çmimet e prerjes me lazer, kompanitë e prerjes me lazer, prerja e metaleve me lazer istanbull, prerja me lazer dudullu, prerja me lazer ankara

Ku përdoret lazeri cnc? Cilat janë dimensionet e makinës lazer cnc? Lidhjet e nikelit, çeliku, kromi, titani, çelik inox, alumini dhe lidhjet e tij, etj. materialet mund të priten. Përveç kësaj, me avantazhet që ofron përdorimi i programit Autocad, prerjet bëhen në një kohë më të shkurtër dhe pjesët mund të priten në të njëjtën kohë. Çfarë pritet me një makinë prerëse lazer CNC? Shumica e materialeve metalike janë çelik inox […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip