Arkivat e etiketave: Çelik yol bariyeri üretimi

Prodhimi i barrierave në rrugë të çelikut të galvanizuar

pengesë rrugore prej çeliku të galvanizuar

Prodhimi i pengesave rrugore të çelikut të galvanizuar Linjat e prodhimit të barrierave rrugore të çelikut të galvanizuar mund të formojnë barriera të ndryshme trafiku. Linja përfshin disa komponentë të veçantë: ushqyes, shkulës, ndreqës, shtypës me grusht, gërshërë dhe staker. Këta komponentë punojnë së bashku për të krijuar një larmi formash dhe madhësish të ndryshme, duke e bërë të lehtë personalizimin e barrierës për të përmbushur specifikimet tuaja. Barriera rrugore prej çeliku e galvanizuar Pengesa standarde rrugore në Turqi, […]

Llojet e Prodhimit të Barrierave Rrugore

prodhimi i barrierave rrugore prej çeliku

Llojet e prodhimit të pengesave rrugore të çelikut Ndryshe nga pajisjet e tjera të kontrollit të trafikut, barrierat rrugore prej çeliku prodhohen në një copë. Kjo do të thotë se procesi i prodhimit të barrierave rrugore prej çeliku është shumë sistematik. Linja e prodhimit të pengesave të rrugës së çelikut përbëhet nga disa procese, dhe secili ka përfitimet dhe kufizimet e veta. Hapi kryesor në këtë proces është formimi i rrotullimit, domethënë materiali i çelikut […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip