Arkivat e etiketave: çelik bobin dilme

Linja e prerjes së spirales

fletë e prerë

Linja e prerjes së bobinave Prerja e fletëve të çelikut me mbështjellje të nxehtë ose të ftohtë është një kombinim i makinerive të përdorura për prerjen precize të fletëve të çelikut të mbështjelljes. Është një proces në të cilin mbështjelljet prej çeliku me mbështjellje të gjerë ose fletë metalike shpalosen për së gjati përmes një prerëse dhe priten në mbështjellje më të ngushta. Ndërsa mbështjelljet e mbështjelljeve të fletëve të çelikut kalojnë nëpër prerës, tehe rrethore jashtëzakonisht të mprehta (një e sipërme dhe një e poshtme përballë) […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip