Arkivat e etiketave: omega direk nedir

Çfarë është Omega Poles?, Prodhuesit Omega pole, çmimet omega pole

prodhimi i poleve omega, Stambolli i poleve omega, çmimet e poleve omega, prodhimi i shtyllave të trafikut, prodhuesit e shtyllave të trafikut

Çfarë është Omega Mast? Shtyllat omega janë shtylla çeliku që përdoren për të vendosur shenjat paralajmëruese të trafikut në tokë, të cilat përdoren kryesisht për të garantuar sigurinë në autostrada. Të bëra prej çeliku të galvanizuar, shtyllat omega janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë dhe rezistencën ndaj korrozionit. Me strukturën e saj të shpuar të bërë nga shpimi nga pjesa e mesme e poleve omega, shenjë paralajmëruese e trafikut dhe materiale të tjera […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip