Arkivat e etiketave: lazer kesim fiyatları

ÇMIMET E ULJES SË LAZERIT

CNC-prerje me laser

ÇMIMET E PRERJES LAZERORE Çmimet e prerjes me laser janë metoda më e preferuar për prerjen e pjesëve metalike. Makinat e prerjes me laser janë metoda më e shpejtë dhe më efikase për prerjen e llamarinës dhe materialeve metalike. Prerjet e makinerive me laser janë më të buta se shumica e metodave të tjera të prerjes dhe kërkojnë më pak gërryerje dhe më pak mbarim si rezultat i prerjeve. Sigurisht, kjo situatë është për prerjen […]

çmimet e prerjes me lazer

Çmimet e prerjes me lazer, prerja me laser Stamboll, llogaritja e prerjes me lazer

Çmimet e prerjes me laser Çmimet e prerjes me laser ndryshojnë sipas trashësisë së materialit të fletës që do të pritet dhe dimensioneve të prerjes me laser cnc që do të bëhet. Ndryshimet e këtij ndryshimi reflektohen në çmimet e prerjes me laser cnc. Nëse do të bëhet prerja e llamarinës me laser, llogaritja e çmimeve të prerjes së llamarinës me laser ndryshon, pasi trashësia e pllakës së llamarinës që pritet dhe madhësia e saj në pllakë ndikojnë në shpejtësinë e prerjes. Llogaritja e çmimeve të prerjes me lazer sipas cm/sek […]

Prerje me laser Stamboll

cnc çmimet e prerjes së llamarinës me laser, çmimet e prerjes me lazer, kompanitë e prerjes me lazer, prerja e metaleve me lazer istanbull, prerja me lazer dudullu, prerja me lazer ankara

Laser Cut Istanbul Laser Cut Istanbul është një rreze drite e përqendruar me një gjatësi vale të vetme. Çdo dritë ka një gjatësi vale. Një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen e metaleve, një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen me lazer të llamarinës së galvanizuar dhe një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen me lazer cnc të llamarinës inox. Me fjalë të tjera, kapaciteti absorbues i dritës i çdo metali është i ndryshëm, dhe kjo […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip