Arkivat e etiketave: Cnc lazer kesim

Prerje me laser në Stamboll

model i prerjes metalike

Modelet e prerjes me laser të Stambollit Ju mund të ekzaminoni disa nga modelet e prerjes me lazer të Stambollit dhe varietetet vizuale të prerjes me lazer Dimensionet e prerjes me lazer Prerjet lazer të Stambollit me prerje me lazer në madhësi 1 m deri në 2 m, si në foton e mësipërme, janë përgjithësisht madhësi të preferuara. Sigurisht, është e mundur të bëni prerje me lazer në madhësi të ndryshme për muret e kopshtit tuaj ose për qëllime të tjera. Është e mundur të […]

Modele të prerjes me laser të Stambollit

Mostrat e prerjes me lazer cnc

MODELET E PRERJES SË LAZERIT TË STAMBOLLIT Sot, makineritë e prerjes me lazer u ofrojnë kompanive të vogla dhe të mëdha mundësinë që të takojnë metale të prera me lazer si inox, çeliku me karbon, materiale të galvanizuar dhe madje edhe alumini. Si rezultat, ata kanë një mundësi të shkëlqyer për të prerë me lazer pjesët metalike shumë komplekse, prototipet dhe pjesët e personalizuara me kosto dhe efikasitet, duke përfshirë: Stambolli […]

Prerje me lazer cnc Ankara

prerje me lazer cnc ankara

Prerja me lazer cnc Ankara është gjithmonë në shërbimin tuaj me pajisjet tona të përditësuara dhe të mira të çmimeve të prerjes së llamarinës. Sistemet e prerjes me laser Cnc janë një metodë e përshtatshme për prerjen e pjesëve metalike. Makinat e prerjes me laser Cnc ofrojnë një mënyrë të shpejtë dhe efikase për të prerë fletë metalike dhe objekte metalike. Prerja me lazer është më e pastër se shumica e metodave të tjera të prerjes dhe më pak […]

Prerja me laser Cnc, Llogaritja e prerjes me laser të fletës Cnc, Çmimet e prerjes me laser Cnc

prerje me lazer, prerje llamarine me lazer, prerje metali me lazer, Stamboll, prerje me lazer dudullu, prerje llamarine me lazer İkitelli

Në industri, çdo ditë e më shumë përdoret prerja me lazer cnc për të optimizuar procesin e përpunimit të prerjes së metaleve. Prerja me lazer Cnc është metoda më e zakonshme e prerjes së metaleve. Një nga pajisjet e para për prerjen me lazer CNC u provua në fillim të viteve 1960. Me suksesin e metodës së prerjes me lazer cnc, ajo është bërë e përhapur për shkak të përfitimeve të saj ekonomike dhe teknologjike. Cilësia e prerjes me lazer Cnc, saktësia […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip