Arkivat e etiketave: duvar bölme profili

30 gusht 2021 Çmimet e profilit të drywall

stanbul tavan c profil

30 gusht 2021 Çmimet e profilit të drywall 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

30 gusht 2021 Çmimet e profilit të tavanit

stanbul tavan c profil

30 gusht 2021 Çmimet e profilit tavan 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

24.08.2021 Çmimet e profilit tavan

stanbul tavan c profil

24.08.2021 Çmimet e profilit tavan 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

24.08.2021 Çmimet e profilit të murit

stanbul tavan c profil

24.08.2021 Çmimet e profilit të murit 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

24.08.2021 Çmimet e Profilit Drywall

stanbul tavan c profil

1-) ÇMIMI JONË NUK PËRFSHIH TVSH-në. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

Dimensionet e Profilit të Drywall

alcipan-profil-dimensionet-1

Dimensionet e profilit të pllakave gipsi dhe zonat e aplikimit Profilet e murit të thatë janë profile prej fletë çeliku të galvanizuar që përdoren në tavanet e varura, muret ndarëse dhe sistemet e veshjes së mureve. Ato ofrojnë zgjidhje të shkëlqyera në fusha të ndryshme. Ato përshtaten lehtësisht në vendin ku përdoren dhe janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. Falë rezistencës së lartë ndaj korrozionit, mund të përdoret në mënyrë të sigurt për shumë vite. Ato janë shumë të lehta për t'u aplikuar dhe çmontuar. Një zgjedhje e mirë për ata që kërkojnë materiale ekonomike […]

Profili i murit të pllakave gipsi Prodhim

stanbul tavan c profil

Prodhimi i profilit të murit të pllakave të gipsit Profilet e zinkuar që ne përgatisim për prodhimin e profileve të murit të gipsit janë materiale të përdorura në shumë fusha. Është i dobishëm në aplikimet e brendshme, ndërsa prodhohen struktura të parafabrikuara, dhe në ndërtimin e mureve ndarëse. Duke përdorur këtë material, izolimi dhe veshja mund të bëhet në çati dhe mure. Profili i murit të gipsit është jashtëzakonisht i qëndrueshëm. Mund të preferohet për përdorim në zona të mëdha, falë ekonomisë së tij. elektrike dhe sanitare […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip