Arkivat e etiketave: erdemir kazan sacı

P355NL1 Cilat janë vetitë kimike të tij?

Analiza kimike e klasës së çelikut P355NH

P355NL1 Cilat janë vetitë kimike të tij? Ju mund të pyesni se cilat janë vetitë kimike të P355NL1. Kur shikoni përbërjen e çelikut, ai është një çelik karboni me rezistencë të lartë në tërheqje. Ka shumë lloje të çelikut. Ka 12 seri të ndryshme dhe rreth 350 variante të ndryshme, secila me karakteristikat e veta. Nëse keni nevojë për më shumë informacion rreth këtyre çeliqeve, vazhdoni të lexoni këtë artikull. […]

fletët e bojlerit

fletët e bojlerit

Fletët e bojlerit, të njohur edhe si çeliqet e enëve nën presion, janë nota që fillojnë me simbolin "P". Fletët e bojlerit mund të përdoren në prodhimin e kaldajave ose pajisjeve të ngjashme rezistente ndaj presionit në automjet për shkak të rezistencës së tyre ndaj presionit. Dallimi i tyre nga çeliqet e cilësisë St 37 ose s235 është se janë çeliqe të grupit të cilësisë P. Cilësi P235GH, cilësi P265GH, cilësi P355GH, cilësi 16MO3, P295GH […]

Çmimet e fletëve 16mo3 – Fletët e bojlerit

çmimet e pllakës së bojlerit, çmimet e pllakës së kaldajës Virgo, çeliqet e enëve nën presion Erdemir, pllakë bojleri 16mo3, pllakë kaldaja p235, pllakë kaldaja p265

Çmimet e fletëve 16mo3 – Fletët e bojlerit Çmimet e fletëve 16mo3 quhen edhe fletët rezistente ndaj presionit, pra çeliqet e bojlerit. Klasat P265GH, P295GH, P355GH, P460NH, P355NH, P355NL1-2, P460NH,-NL,ASTM A516Gr.60 dhe 70, 16Mo3, 13CRMo4-5 janë të gjitha në familjen e çelikut të bojlerit. Vlerat mekanike të fletës rezistente ndaj presionit ndryshojnë nga fletët e klasës komerciale si S235. Sipas rezultateve të provës së rendimentit dhe tërheqjes, fleta […]

pllakë bojler

Pllaka e kaldajës, fletë çeliku cilësore 16mo3, fletë cilësore P265, fletë cilësore P235, fletë cilësore P355, fletë cilësore P295

Fleta e bojlerit Fleta e bojlerit, e njohur edhe si çeliqet e enëve nën presion, janë nota që fillojnë me simbolin P. Fletët e bojlerit mund të përdoren në prodhimin e kaldajave ose pajisjeve të ngjashme rezistente ndaj presionit në automjet për shkak të rezistencës së tyre ndaj presionit. Dallimi i tyre nga çeliqet e cilësisë St 37 ose s235 është se janë çeliqe të grupit të cilësisë P. Cilësi P235GH, cilësi P265GH, cilësi P355GH, 16MO3 […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip