Arkivat e etiketave: p355

Cilat janë ndryshimet kimike midis P235 dhe P355

cilësia p355 - cilësia Erdemir 6345

Cilat janë ndryshimet kimike midis P235 dhe P355 Materialet P235 dhe P355 janë çeliqe të enëve nën presion, të njohura gjithashtu si fletë bojleri. Duke marrë parasysh vetitë e përgjithshme, shihet se saldueshmëria e të dy materialeve është e mirë. Përveç kësaj, ata mund të përballojnë presionin e lartë. Vlerat e forcës cilësore P235 Materiali cilësor P235 është në grupin e çelikut pa aliazh. Si pjesë ndihmëse gjatë prodhimit të kaldajave në zonat industriale, […]

Fletët e bojlerit të grupit P

vetitë mekanike të pllakës së bojlerit

Cilat janë fletët e bojlerit të grupit P? Një emër tjetër për fletët e bojlerit të grupit P janë çeliqet e enëve nën presion. Karakteristika e tyre më e njohur është se ato janë të salduara mirë. Gjatë saldimit të fletëve me një seksion kryq më të vogël se 25 mm, nuk ka tendencë ngurtësimi në zonën e prekur nga nxehtësia, domethënë në HAZ. Në këtë mënyrë, pothuajse të gjitha teknikat e saldimit mund të saldohen pa asnjë problem. Ato më të mëdha se 25 mm […]

Çeliku i klasës P295

P295 llamarine cilesore

Fletët e kaldajës me cilësi P295 çeliku P295 preferohen veçanërisht në zonat e përdorimit që janë rezistente ndaj presionit. Nota C Si Mn PSN Gjithsej Cr Ni Mo Ti V Nb max. maksimumi maksimumi maksimumi min. maksimumi maksimumi maksimumi maksimumi P235GH1,2) max. 0,16 0,35 0,603) – 1,20 0,025 0,010 0,0124) 0,020 maksimum. 0,30 0,30 max. 0,08 0,03 0,02 […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip