Arkivat e etiketave: oluklu çatı sacı

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati

aplikimi i çatisë metalike trapezoidale

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati Ndërsa përmasat e fletëve të valëzuara metalike për çati kanë shumë përparësi, mund të jetë shumë konfuze të kuptosh se cilën madhësi të zgjedhësh. Për fat të mirë, ka disa madhësi standarde të materialit për çati të valëzuar që janë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Në varësi të llojit të përdorimit, mund t'i hidhni një sy njërës prej madhësive shoqëruese të çarçafëve metalikë: […]

Çmimet e fletëve të galvanizuara të valëzuara

fletë e valëzuar e galvanizuar

Produktet e fletëve të galvanizuara përftohen duke veshur mbështjellje të mbështjellë të nxehtë dhe fletë të mbështjellë të ftohtë me karbon të ulët me zink me metodën e zhytjes së nxehtë. Sipas kërkesave të klientëve, prodhohen produkte për t'u përdorur si role, standarde, gjatësi të dëshiruara, kreshtë, trapezoidale, rrota dhe profile të valëzuara ose murale. Çmimet e fletëve të galvanizuara të valëzuara në varësi të gjerësisë dhe trashësisë […]

Çmimet e fletëve të valëzuara

fletë e valëzuar e galvanizuar

Çmimet e fletëve të valëzuara Fleta e valëzuar është një material i prodhuar duke përdorur të galvanizuar ose alumin. Mund të prodhohet në trashësi të ndryshme si i lyer ashtu edhe i palyer. Përveç kësaj, materiali mund të jetë me dy shtresa për të ndihmuar izolimin e nxehtësisë. Çmimet e fletës së valëzuar përcaktohen nga vetitë dhe sasia e materialit. Materialet me veti të ndryshme teknike mund të prodhohen sipas kërkesave të klientëve. Kjo veçori […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip