Arkivat e etiketave: sac fiyatları

Fletë e galvanizuar, çelik i galvanizuar, tub i galvanizuar, profil i galvanizuar

Çmimet e prerjes së fletëve të mbështjelljes, çmimet e prerjes së fletëve të galvanizuara, çmimet e prerjes së fletëve të bobinave

Prodhuesit e fletëve të çelikut me spirale të galvanizuara Elektroliza ose zhytja e nxehtë preferohet si metoda e prodhimit të bobinave të fletëve të galvanizuara. Prodhuesit e çelikut me bobina të galvanizuar në vendin tonë prodhojnë me metodën e prodhimit të zinkuar të nxehtë. Ndryshe nga metoda e elektrogalvanizimit të përdorur në vitet e kaluara, kjo prodhohet duke kaluar mbështjellje të mbështjellë të ftohtë nëpër pishina të zinkut të nxehtë. Stambolli, gebze, Iskenderun dhe Kdz. Eregli […]

Çmimet e prerjes së bobinave

Çmimet e prerjes së fletëve të mbështjelljes, çmimet e prerjes së fletëve të galvanizuara, çmimet e prerjes së fletëve të bobinave

Prerja e fletës së mbështjelljes Prerja e fletës me spirale që do të pritet mund të jetë e llojeve dhe madhësive të ndryshme. Linjat e prerjes së fletëve të spirales për trashësi dhe lloje të ndryshme janë gjithashtu të ndryshme. Linjat e prerjes së fletëve të mbështjelljes janë përgjithësisht dy llojesh. Eshte nje linje prerjeje e holle flete bobine dhe nje linje prerjeje e trashe flete spirale.Sipas trashesise se fletes se bobines ndryshojne edhe cmimet e prerjes se fletes se bobines. Prerja e fletës së hollë të mbështjelljes […]

çmimet e lehta të çelikut

fleta e zezë-çmimet

Çmimet e fletëve të zeza Çmimet e fletëve të zeza në përgjithësi i referohen fletëve të petëzuara në nxehtësi të produkteve të petëzuara të sheshta. Fletët e petëzuara në nxehtësi janë çeliqe strukturore me pak karbon. Raporti i ulët i karbonit bën të mundur formimin e lehtë të çelikut. Fletët e çelikut të petëzuara në nxehtësi përdoren pothuajse në të gjithë prodhimin e konstruksioneve të çelikut. Si çmime të buta çeliku, ato ndryshojnë në varësi të çmimeve të pllakave ose çelikut të skrapit. […]

çmimet e pllakës së bojlerit

Çmimet e fletëve 10 mm, çmimet e fletëve të nxehtë, çmimet e llamarinës së nxehtë, çmimet e fletëve të zeza

Çmimet e pllakës së bojlerit Çmimet e pllakës së kaldajës ose çeliqet e kaldajave janë çeliqe të grupit P. Në këtë grup është edhe 16mo3. Notat e përdorura kryesisht janë P235, P265, P295, P355 dhe 16MO3. Cilësitë e virtytit janë 6341 Cilësi Erdemir, 6335 Cilësi Erdemir, 6347 Cilësi Erdemir, 6352 Cilësi Erdemir, 6345 Cilësi Erdemir, 16Mo3 Cilësi Erdemir. Çmimet e fletës së bojlerit, […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip