Arkivat e etiketave: galvanizli sac

Pse duhet të zgjedhim çelikun e galvanizuar?

çeliku i galvanizuar

Pse duhet të zgjedhim çelikun e galvanizuar? Çeliku i galvanizuar është përdorur për gati 2000 vjet për aftësinë e tij të pakrahasueshme për të qëndruar për një kohë shumë të gjatë dhe për t'i rezistuar ndryshkut. Çeliku i galvanizuar me zhytje të nxehtë dhe çeliku i galvanizuar i elektropluar bëhen me metoda të ndryshme, dhe veshjet e galvanizuara me zink ndryshken krejtësisht ndryshe. Mësoni nga ne rreth këtyre proceseve të galvanizimit (këtu) dhe se si korrozioni i zinkut ndryshon midis tyre.

Çmimet e fletëve të galvanizuara

fletë e galvanizuar-çfarë është

Çmimet e fletëve të galvanizuara Ka shumë faktorë që përcaktojnë çmimet e fletëve të galvanizuara. Këto vlera duhet të merren si bazë për vlerësimin e lëndës së parë. Çmimet e pllakave vijnë pas çmimeve të skrapit ose çmimeve të mineralit të hekurit. Materiali i quajtur pllakë është i trashë […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip