Arkivat e etiketave: galvaniz oluklu sac

Çmimet e fletëve të galvanizuara të valëzuara

fletë e valëzuar e galvanizuar

Produktet e fletëve të galvanizuara përftohen duke veshur mbështjellje të mbështjellë të nxehtë dhe fletë të mbështjellë të ftohtë me karbon të ulët me zink me metodën e zhytjes së nxehtë. Sipas kërkesave të klientëve, prodhohen produkte për t'u përdorur si role, standarde, gjatësi të dëshiruara, kreshtë, trapezoidale, rrota dhe profile të valëzuara ose murale. Çmimet e fletëve të galvanizuara të valëzuara në varësi të gjerësisë dhe trashësisë […]

Fletë çati e valëzuar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Oluklu Çatı sacı Kaplama Levhaları, sıcak daldırma galvanizli çelikten yapılmış oluklu desenli çatı kaplama saclarıdır. Bunların tamamı soğuk haddeleme tekniği ile ondüle edilmektedir. Bu tabakaların eğilme mukavemetini arttırmak için tabakalarda oluklar sağlanmıştır.   Oluklu çatı sacının özellikleri: 1. mükemmel işlenebilirlik. 2. Yüksek korozyon direnci. 3. İyi kaynaklanabilirlik. 4. Yüksek sertlik. 5. Uzun servis ömrü. [/vc_column_text][vc_single_image […]

Fletë e valëzuar e galvanizuar

fletë e valëzuar e galvanizuar

Fletë e valëzuar e galvanizuar Fletët e valëzuara të galvanizuara prodhohen në cilësinë dx 51 midis 0,40 mm dhe 1 mm. Mund të specifikohet se fletët e valëzuara të galvanizuara janë në një formë të vetme, ndryshe nga fletët trapezoidale. Gjerësia e fletëve të valëzuara të galvanizuara mund të prodhohet në mbështjellje prej 1000 mm. Trashësia 0.25-1mm Gjerësia 1000-1200-1250 Fleta e galvanizuar e valëzuar e prodhuar nga fleta spirale e zinkuar 1000 mm vjen në gjerësi 875 mm. […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip