Arkivat e etiketave: sac boy kesme

Fletë e galvanizuar, çelik i galvanizuar, tub i galvanizuar, profil i galvanizuar

Çmimet e prerjes së fletëve të mbështjelljes, çmimet e prerjes së fletëve të galvanizuara, çmimet e prerjes së fletëve të bobinave

Prodhuesit e fletëve të çelikut me spirale të galvanizuara Elektroliza ose zhytja e nxehtë preferohet si metoda e prodhimit të bobinave të fletëve të galvanizuara. Prodhuesit e çelikut me bobina të galvanizuar në vendin tonë prodhojnë me metodën e prodhimit të zinkuar të nxehtë. Ndryshe nga metoda e elektrogalvanizimit të përdorur në vitet e kaluara, kjo prodhohet duke kaluar mbështjellje të mbështjellë të ftohtë nëpër pishina të zinkut të nxehtë. Stambolli, gebze, Iskenderun dhe Kdz. Eregli […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip