Arkivat e etiketave: a grade sac

Çfarë është Ship Plate?

Çfarë është Ship Plate? Historia e ndërtimit të anijeve të vendit tonë daton në shekuj. E themeluar pas pushtimit të Stambollit, kantieri i bririt të Artë është një nga shembujt më të mëdhenj. Fleta e anijes është lënda e parë kryesore. Nga ana tjetër, ka kantiere detare të sektorit privat të krijuara në Bririn e Artë dhe Bosfor në fillim të viteve 1950 për të kryer aktivitete të mirëmbajtjes dhe riparimit. Nga fundi i viteve 1960, ata filluan të zhvillojnë anije të tonazhit të vogël. Gjatë këtyre viteve anija […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip