Arkivat e etiketave: sac ağırlık tablosu

Llogaritja e peshës së fletës inox

[CP_CALCULATED_FIELDS id=”6″] Peshat e fletës inox përcaktohen sipas dimensioneve të pllakës. Pesha specifike e çelikut merret si 7,85. Prandaj, pesha e një pllake llamarine 1 mm të trashë, 1 metër të gjerë dhe 2 metër të gjatë është afërsisht 16 kg.Formula e llogaritjes së peshës për pllakën e llamarinës inox është si më poshtë. (Trashësia x Gjerësia x Gjatësia x 7,85 )/1000000 = Kg […]
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip