Arkivat e etiketave: Oluklu Sac Fiyatları

Çmimet e fletëve të valëzuara

fletë e valëzuar e galvanizuar

Çmimet e fletëve të valëzuara Fleta e valëzuar është një material i prodhuar duke përdorur të galvanizuar ose alumin. Mund të prodhohet në trashësi të ndryshme si i lyer ashtu edhe i palyer. Përveç kësaj, materiali mund të jetë me dy shtresa për të ndihmuar izolimin e nxehtësisë. Çmimet e fletës së valëzuar përcaktohen nga vetitë dhe sasia e materialit. Materialet me veti të ndryshme teknike mund të prodhohen sipas kërkesave të klientëve. Kjo veçori […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip