Arkivat e etiketave: Galvaniz Kaplama Kalınlığı

Trashësia e veshjes së galvanizuar

galvanizim-veshje-trashësi

Si të matni trashësinë e veshjes së galvanizuar? Veshja e galvanizuar bëhet me qëllim që metalet të vazhdojnë përdorimin e tyre të synuar për kohën më të gjatë. Për këtë, përdoren metoda të zhytjes së nxehtë dhe elektrolizës. Metoda mund të zgjidhet sipas vendit ku do të përdoret materiali. Produktet Alusi përftohen duke veshur aliazh alumin-zink në fletën e çelikut sipas nevojave. Llogaritja e trashësisë së veshjes së galvanizuar Veshja e galvanizuar llogarit sasinë e zinkut për metër katror […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip