Arkivat e etiketave: galvaniz çelik fiyatları

Pse çmimi i çelikut të galvanizuar është kaq i lartë?

Pse çmimet e çelikut të galvanizuar janë të larta?

Pse çmimi i çelikut të galvanizuar është kaq i lartë? Ka një sërë faktorësh që kanë bërë që çmimet e çelikut të galvanizuar të rriten kohët e fundit. Një mungesë e konsiderueshme e furnizimit ka rezultuar në çmime të larta të çelikut. Në disa raste, çeliku nuk është i mjaftueshëm për të përmbushur kërkesën. Për më tepër, furnizimi me dru është pothuajse dyfishuar që nga pandemia Covid-19. Çmimi i përgjithshëm i çelikut të galvanizuar arrin kulmin e ciklit […]

Çmimet e çelikut të galvanizuar

Çmimet e çelikut të galvanizuar Përdorimi i çelikut të galvanizuar ka filluar të rritet vitet e fundit. Fushat kryesore të përdorimit të konsumit të çelikut të galvanizuar janë: industria e automobilave, konstruksionet e lehta prej çeliku, shenjat dhe tabelat e trafikut, pjesët e brendshme dhe të jashtme të ndërtesave, sektori i dritareve të dyerve PVC, industria e anijeve, etj. Mund të japim shembuj nga shumë industri. Galvanizimi është një nga metodat e veshjes për mbrojtjen e çelikut. Veshja është […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip