Arkivat e etiketave: galvaniz sac fiyatları

Pse çmimi i çelikut të galvanizuar është kaq i lartë?

Pse çmimet e çelikut të galvanizuar janë të larta?

Pse çmimi i çelikut të galvanizuar është kaq i lartë? Ka një sërë faktorësh që kanë bërë që çmimet e çelikut të galvanizuar të rriten kohët e fundit. Një mungesë e konsiderueshme e furnizimit ka rezultuar në çmime të larta të çelikut. Në disa raste, çeliku nuk është i mjaftueshëm për të përmbushur kërkesën. Për më tepër, furnizimi me dru është pothuajse dyfishuar që nga pandemia Covid-19. Çmimi i përgjithshëm i çelikut të galvanizuar arrin kulmin e ciklit […]

Çmimet e fletëve të galvanizuara

fletë e galvanizuar-çfarë është

Çmimet e fletëve të galvanizuara Ka shumë faktorë që përcaktojnë çmimet e fletëve të galvanizuara. Këto vlera duhet të merren si bazë për vlerësimin e lëndës së parë. Çmimet e pllakave vijnë pas çmimeve të skrapit ose çmimeve të mineralit të hekurit. Materiali i quajtur pllakë është i trashë […]

Lista e Çmimeve

llamarina, llamarina, llamarina, çmimi i llamarinës, çmimi i hekurit dhe çelikut, çmimet e Erdemirit, çmimet e kardemirit, çmimet e llamarinës së galvanizuar

Lista e çmimeve të çelikut dhe çmimet aktuale të hekurit dhe çelikut Lista e çmimeve të fletëve të galvanizuara Lista e çmimeve të fletëve me mbështjellje të ftohtë Lista e çmimeve me petëzimin e nxehtë Çmimet e fletëve prej çeliku të pandryshkshëm Çmimet e profilit HEA Lista e çmimeve të profilit HEB Lista e çmimeve të profilit HEB Lista e çmimeve të profilit të NPU Lista e çmimeve të profilit të NPI Lista e çmimeve të profilit të NPI Lista e çmimeve të profilit IPE për stoqet aktuale dhe çmimet, na kontaktoni Mund të na kontaktoni pa hezitim.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip