Arkivat e etiketave: gemi sac

Notat e fletës së anijes

Cilësia e fletës së anijes Llamari i anijes dhe materiale të tjera çeliku, fletët e anijeve janë materialet kryesore të përdorura në ndërtimin e anijeve. I gjithë konstruksioni i një anije është bërë prej çeliku. Çeliku është lënda e parë më e rëndësishme për ndërtuesit e anijeve. Të gjitha pjesët e anijeve prej çeliku, nga shtylla kurrizore deri te veshja e jashtme, janë prej çeliku të anijes. Ndërtuesit e anijeve zakonisht e quajnë cilësinë st 37 ose st52 […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip