Arkivat e etiketave: hea profil fiyatları

Vlerat statike të profilit hea

Vlerat e dobëta të boshtit nga vlerat statike të profilit Hea janë si më poshtë. Ju mund të arrini dimensionet e profilit hea, peshën e profilit hea dhe çmimet e profilit hea nga lidhjet. SEKSIONI AXI I DOBËT zz Gjurmë Wel.z Wpl.z gjurmë cm4 cm3 cm3 cm HE 100 AA 92.06 18.41 28.44 2.43 HE 100 A 133.8 26.76 41.14 2.51 HE 1533 HE 10 .

Vlerat statike të profilit hea

Vlerat statike të profilit Hea Vlerat e boshtit të fortë nga vlerat statike të profilit Hea janë si më poshtë. Ju mund të arrini dimensionet e profilit hea, peshën e profilit hea dhe gjithashtu çmimet e profilit hea nga lidhjet. SEKSIONI BOSH I FORTË yy Pusi Wel.y Wpl.y iy Avz cm4 cm3 cm3 cm2 HE 100 AA 236,5 51,98 58,36 3,89 6,15 HE 100 A 349,2 72,76 83,01 4,56

Profili Hea Dimensionet e sipërfaqes

Profili Hea Dimensionet e sipërfaqes Profili Hea Dimensionet dhe profili Hea Dimensionet e sipërfaqes janë në të njëjtën tabelë. Seksioni Sipërfaqja Al AG M2 / M M2 / M M2 / T HE 100 AA 0.553 45.170 Ai 100 B 0.567 27.760 Ai 100 m 0.619 14.820 Ai 120 AA 0.669 45.940 Ai 120 A 0.677 34.060 Ai 120 B [...]

Dimensionet e profilit Hea

H-profili-çmimet

Peshat e profilit Hea dhe dimensionet e profilit Hea janë në të njëjtën tabelë. Dimensionet e Profilit Hea SEKSIONI DIMENSIONET G hb tw tf r kg/m mm mm mm mm HE 100 AA 12.2 91 100 4.2 5.5 12 HE 100 A 16.7 96 100 5.0 8.0 10100 HE .

Çfarë është Profili HEA?

H-profili-çmimet

Profilet standarde të profilit evropian Hea. Në anglisht quhet H Beam. Ekzistojnë lloje të ndryshme të profileve H si Hea, Heb, Hem. Emërtimi i profilit hea vjen nga gjerësia e veshit. Profili Hea 100 quhet dimensioni h i profilit të çelikut siç shihet në figurën më poshtë. Kjo do të thotë, lartësia e profilit hea 100 është 100 mm. Prodhimi i profilit Hea fillon nga 100 mm gjerësi në 1200 mm […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip