Arkivat e etiketave: hea profil

Dimensionet dhe peshat e profilit Hea 400 Steel

Dimensionet dhe peshat e profilit të çelikut Hea 400 Profili i çelikut HEA 400 është një version i lehtë i çelikut me rreze H. Seksioni kryq i tij në formë H siguron peshë më të lehtë pasi mund të bëhet nga shumë lloje të ndryshme materialesh. Dy klasat më të zakonshme të çelikut për HEA janë EN 10025 S275 dhe S355. Ato janë gjithashtu të disponueshme në gjerësi dhe gjatësi të ndryshme të fllanxhave. Pesha e tyre është rreth 350 g secila. HEA 400 […]

Dimensionet e profilit Hea

H-profili-çmimet

Peshat e profilit Hea dhe dimensionet e profilit Hea janë në të njëjtën tabelë. Dimensionet e Profilit Hea SEKSIONI DIMENSIONET G hb tw tf r kg/m mm mm mm mm HE 100 AA 12.2 91 100 4.2 5.5 12 HE 100 A 16.7 96 100 5.0 8.0 10100 HE .

Peshat e profilit Hea

peshat e profilit hm, dimensionet e profilit h, vlerat statike të profilit h, çmimet e profilit h, çmimet e çelikut

  Peshat e profilit Hea Peshat e profileve hea, të cilat janë ndër llojet e profilit H, janë më të lehta se profili heb dhe ai i skajit. Arsyeja për këtë është se profili h është profili hea me trashësinë më të hollë të murit. Profilet Hea emërtohen sipas dimensioneve të tyre. Për shembull, një profil hea me gjerësi veshi 100 mm quhet hea 100. Trashësia e murit të Hea 100s është 5 mm. Kjo […]

Çfarë është Profili HEA?

H-profili-çmimet

Profilet standarde të profilit evropian Hea. Në anglisht quhet H Beam. Ekzistojnë lloje të ndryshme të profileve H si Hea, Heb, Hem. Emërtimi i profilit hea vjen nga gjerësia e veshit. Profili Hea 100 quhet dimensioni h i profilit të çelikut siç shihet në figurën më poshtë. Kjo do të thotë, lartësia e profilit hea 100 është 100 mm. Prodhimi i profilit Hea fillon nga 100 mm gjerësi në 1200 mm […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip