Arkivat e etiketave: hea profil statik değerleri

Vlerat statike të profilit hea

Vlerat e dobëta të boshtit nga vlerat statike të profilit Hea janë si më poshtë. Ju mund të arrini dimensionet e profilit hea, peshën e profilit hea dhe çmimet e profilit hea nga lidhjet. SEKSIONI AXI I DOBËT zz Gjurmë Wel.z Wpl.z gjurmë cm4 cm3 cm3 cm HE 100 AA 92.06 18.41 28.44 2.43 HE 100 A 133.8 26.76 41.14 2.51 HE 1533 HE 10 .

Vlerat statike të profilit hea

Vlerat statike të profilit Hea Vlerat e boshtit të fortë nga vlerat statike të profilit Hea janë si më poshtë. Ju mund të arrini dimensionet e profilit hea, peshën e profilit hea dhe gjithashtu çmimet e profilit hea nga lidhjet. SEKSIONI BOSH I FORTË yy Pusi Wel.y Wpl.y iy Avz cm4 cm3 cm3 cm2 HE 100 AA 236,5 51,98 58,36 3,89 6,15 HE 100 A 349,2 72,76 83,01 4,56

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip