Arkivat e etiketave: demir çelik fiyatları

Rënie e pritshme e çmimeve të çelikut të petëzuara në nxehtësi

fleta e zezë-çmimet

Rënia e pritshme e çmimeve të çelikut të petëzuar Prodhuesit e çelikut presin një ulje të çmimeve të çelikut të petëzuar. Kjo bazohet në një anketë të përdoruesve të çelikut nga SMU School of Business. Shumica e të anketuarve besojnë se çmimet e çelikut të petëzuar në nxehtësi kanë arritur kulmin dhe çmimi mesatar aktual do të arrijë kulmin. Rritja e çmimit tashmë ka rritur kërkesën për mall, por perspektiva mbetet e zymtë […]

Çmimet e prerjes së bobinave

Çmimet e prerjes së fletëve të mbështjelljes, çmimet e prerjes së fletëve të galvanizuara, çmimet e prerjes së fletëve të bobinave

Prerja e fletës së mbështjelljes Prerja e fletës me spirale që do të pritet mund të jetë e llojeve dhe madhësive të ndryshme. Linjat e prerjes së fletëve të spirales për trashësi dhe lloje të ndryshme janë gjithashtu të ndryshme. Linjat e prerjes së fletëve të mbështjelljes janë përgjithësisht dy llojesh. Eshte nje linje prerjeje e holle flete bobine dhe nje linje prerjeje e trashe flete spirale.Sipas trashesise se fletes se bobines ndryshojne edhe cmimet e prerjes se fletes se bobines. Prerja e fletës së hollë të mbështjelljes […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip