Arkivat e etiketave: lazer kesim dudullu

ÇMIMET E ULJES SË LAZERIT

CNC-prerje me laser

ÇMIMET E PRERJES LAZERORE Çmimet e prerjes me laser janë metoda më e preferuar për prerjen e pjesëve metalike. Makinat e prerjes me laser janë metoda më e shpejtë dhe më efikase për prerjen e llamarinës dhe materialeve metalike. Prerjet e makinerive me laser janë më të buta se shumica e metodave të tjera të prerjes dhe kërkojnë më pak gërryerje dhe më pak mbarim si rezultat i prerjeve. Sigurisht, kjo situatë është për prerjen […]

çmimet e prerjes me lazer

Çmimet e prerjes me lazer, prerja me laser Stamboll, llogaritja e prerjes me lazer

Çmimet e prerjes me laser Çmimet e prerjes me laser ndryshojnë sipas trashësisë së materialit të fletës që do të pritet dhe dimensioneve të prerjes me laser cnc që do të bëhet. Ndryshimet e këtij ndryshimi reflektohen në çmimet e prerjes me laser cnc. Nëse do të bëhet prerja e llamarinës me laser, llogaritja e çmimeve të prerjes së llamarinës me laser ndryshon, pasi trashësia e pllakës së llamarinës që pritet dhe madhësia e saj në pllakë ndikojnë në shpejtësinë e prerjes. Llogaritja e çmimeve të prerjes me lazer sipas cm/sek […]

prerja e fletës me lazer

prerje me laser dudullu, prerje me lazer imes, prerje me lazer stamboll, prerje lazer Ikitelli, prerje llamarine me laser, prerje metali me lazer, pllakë prerjeje me lazer

Prerja e fletëve me laser Në vitin 1965, u prodhua makina e parë e prerjes me lazer për të shpuar vrima për të bërë kallëpe diamanti. Kjo makinë është bërë nga Qendra Kërkimore e Inxhinierisë Elektrike Perëndimore. Prerja e llamarinës me metodën e spërkatjes me oksigjen është bërë për herë të parë nga britanikët në vitin 1967. Në vitet 1970, titani lazer u përdor në teknologjitë e hapësirës ajrore për prerje. Kur shikojmë historinë e prerjes së fletëve me lazer, 50 […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip