Arkivat e etiketave: lazer kesim ikitelli

prerja e fletës me lazer

prerje me lazer, prerje llamarine me lazer, prerje metali me lazer, Stamboll, prerje me lazer dudullu, prerje llamarine me lazer İkitelli

Prerja e fletëve me laser Prerja e fletëve me laser përdoret për qëllime të ndryshme. Është metoda më e përdorur në prerjen e pllakave metalike. Makinat e prerjes me laser për çelik inox, prerjen e fletëve të aluminit dhe prerjen e llamarinës janë jashtëzakonisht të ndjeshme. Në prerjen e llamarinës me lazer, zona minimale e humbjes dhe ndikimit të nxehtësisë është e ngushtë. Prerja me laser fletë metalike është e mundur për të prerë me lehtësi forma komplekse. Përveç kësaj, lazeri […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip