Arkivat e etiketave: lazer kesim gebze

Prerje me laser Stamboll

cnc çmimet e prerjes së llamarinës me laser, çmimet e prerjes me lazer, kompanitë e prerjes me lazer, prerja e metaleve me lazer istanbull, prerja me lazer dudullu, prerja me lazer ankara

Laser Cut Istanbul Laser Cut Istanbul është një rreze drite e përqendruar me një gjatësi vale të vetme. Çdo dritë ka një gjatësi vale. Një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen e metaleve, një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen me lazer të llamarinës së galvanizuar dhe një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen me lazer cnc të llamarinës inox. Me fjalë të tjera, kapaciteti absorbues i dritës i çdo metali është i ndryshëm, dhe kjo […]

prerja e fletës me lazer

prerje me lazer, prerje llamarine me lazer, prerje metali me lazer, Stamboll, prerje me lazer dudullu, prerje llamarine me lazer İkitelli

Prerja e fletëve me laser Prerja e fletëve me laser përdoret për qëllime të ndryshme. Është metoda më e përdorur në prerjen e pllakave metalike. Makinat e prerjes me laser për çelik inox, prerjen e fletëve të aluminit dhe prerjen e llamarinës janë jashtëzakonisht të ndjeshme. Në prerjen e llamarinës me lazer, zona minimale e humbjes dhe ndikimit të nxehtësisë është e ngushtë. Prerja me laser fletë metalike është e mundur për të prerë me lehtësi forma komplekse. Përveç kësaj, lazeri […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip