Arkivat e etiketave: lazer metal kesim

prerja e fletës me lazer

prerje me laser dudullu, prerje me lazer imes, prerje me lazer stamboll, prerje lazer Ikitelli, prerje llamarine me laser, prerje metali me lazer, pllakë prerjeje me lazer

Prerja e fletëve me laser Në vitin 1965, u prodhua makina e parë e prerjes me lazer për të shpuar vrima për të bërë kallëpe diamanti. Kjo makinë është bërë nga Qendra Kërkimore e Inxhinierisë Elektrike Perëndimore. Prerja e llamarinës me metodën e spërkatjes me oksigjen është bërë për herë të parë nga britanikët në vitin 1967. Në vitet 1970, titani lazer u përdor në teknologjitë e hapësirës ajrore për prerje. Kur shikojmë historinë e prerjes së fletëve me lazer, 50 […]

Prerje me laser Stamboll

cnc çmimet e prerjes së llamarinës me laser, çmimet e prerjes me lazer, kompanitë e prerjes me lazer, prerja e metaleve me lazer istanbull, prerja me lazer dudullu, prerja me lazer ankara

Laser Cut Istanbul Laser Cut Istanbul është një rreze drite e përqendruar me një gjatësi vale të vetme. Çdo dritë ka një gjatësi vale. Një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen e metaleve, një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen me lazer të llamarinës së galvanizuar dhe një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen me lazer cnc të llamarinës inox. Me fjalë të tjera, kapaciteti absorbues i dritës i çdo metali është i ndryshëm, dhe kjo […]

prerja e fletës me lazer

prerje me lazer, prerje llamarine me lazer, prerje metali me lazer, Stamboll, prerje me lazer dudullu, prerje llamarine me lazer İkitelli

Prerja e fletëve me laser Prerja e fletëve me laser përdoret për qëllime të ndryshme. Është metoda më e përdorur në prerjen e pllakave metalike. Makinat e prerjes me laser për çelik inox, prerjen e fletëve të aluminit dhe prerjen e llamarinës janë jashtëzakonisht të ndjeshme. Në prerjen e llamarinës me lazer, zona minimale e humbjes dhe ndikimit të nxehtësisë është e ngushtë. Prerja me laser fletë metalike është e mundur për të prerë me lehtësi forma komplekse. Përveç kësaj, lazeri […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip