Arkivat e etiketave: çatı sacı

Fletë e valëzuar e galvanizuar

fletë e valëzuar e galvanizuar

Fletë e valëzuar e galvanizuar Fletët e valëzuara të galvanizuara prodhohen në cilësinë dx 51 midis 0,40 mm dhe 1 mm. Mund të specifikohet se fletët e valëzuara të galvanizuara janë në një formë të vetme, ndryshe nga fletët trapezoidale. Gjerësia e fletëve të valëzuara të galvanizuara mund të prodhohet në mbështjellje prej 1000 mm. Trashësia 0.25-1mm Gjerësia 1000-1200-1250 Fleta e galvanizuar e valëzuar e prodhuar nga fleta spirale e zinkuar 1000 mm vjen në gjerësi 875 mm. […]

Fletë çati – Veshje fasade

FLETË KULTI- llamarina trapezoidale

Fleta e çatisë – Materiali i veshjes së fasadës Fleta e çatisë, ose llamarina trapezoidale, ka një ndryshim modeli sipas strukturës dhe vendit të përdorimit. Materiali i fletës së çatisë mund të prodhohet në madhësi të ndryshme si dhe në opsione ngjyrash. Arsyeja pse fletët e çatisë quhen fletë trapezoidale është se ajo vjen nga çeliku trapeziodal nga anglishtja në gjuhën tonë. Materialet e prodhimit të fletëve të çatisë: Fletë e galvanizuar e galvanizuar e lyer […]

Stamboll Çmimet e fletës Trapeze

fletë e lyer, fletë me ngjyrë, fletë trapezoidale, veshje fasade, çati

Çmimet e fletëve trapezoidale të Stambollit, ne kemi krijuar pika të veçanta shitjesh në Stamboll Ataşehir për klientët tanë të çmuar, tani porositë tuaja janë afër sa një telefonatë. Fleta trapezoidale forma 27/200 prodhohet në gjatësinë e dëshiruar, gjerësi mbylljeje, gjatësi 100 cm. Lista e çmimeve të fletës trapezoidale të galvanizuar me gjerësi 1 metër është si më poshtë. Çmimet e fletëve të galvanizuara Fletët e galvanizuara janë […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip