Arkivat e etiketave: Metal Çatı Kaplaması

Si të krahasoni çmimin e fletëve të çatisë metalike

Mbulim metalik

Si të krahasoni çmimin e fletëve të çatisë metalike Kur krahasoni çmimin e fletëve të çatisë metalike, së pari duhet të merrni parasysh nëse keni nevojë për veshje në një ndërtesë të madhe. Ju mund ta merrni veshjen në një qendër përmirësimi të shtëpisë për një çmim të arsyeshëm. Ju gjithashtu mund të merrni fletë çatie nga një çati dhe t'i instaloni vetë nëse jeni të sigurt për lartësinë. Ndërsa çmimi është përgjithësisht i përballueshëm, metali është i mprehtë […]

Çmimet e ulluqeve të çatisë metalike

Fletë çati e valëzuar

Çmimet e ulluqeve të çatisë metalike ndryshojnë në varësi të madhësisë së zonës që do të përdoret, materialit që do të përdoret në prodhim dhe dizajnit. Nevoja për një vinç kur aplikoni për struktura të mëdha është një tjetër faktor që ndikon në çmim. Megjithëse kostoja rritet në punën afatgjatë, rezultati i marrë do t'ju kënaqë. Mbulim metalik Sistemet e çatisë metalike […]

Mbulim çeliku

trapezoidale-fletë-çmimet-stanbul

Në përgjithësi, mbulimi i çatisë prej çeliku 27/200 preferohet. Lartësia më e përdorur e formës trapezoidale 27/200 është 27 mm. Hapësira e hapit është 200 mm. Emri tjetër i materialit për çati prej çeliku 27/200 është fletë trapezoidale.

Mbulim metalik

mbulim metalik

Veshje me pllaka metalike Sistemet e çatisë, të cilat mund të aplikohen me veshjen e pllakave metalike me shumë materiale metalike, u ofrojnë projektuesve një sistem çati të lehtë, modern dhe afatgjatë. Aplikimet e trapezit të çatisë metalike të bëra me fletë të lyer dhe fletë të galvanizuar kanë teknika të ndryshme aplikimi. Mbulesa metalike Mbulesa metalike është afatgjatë, e detajuar në mënyrë të tillë që të mos thithë […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip