Arkivat e etiketave: duvar c profili

30 gusht 2021 Çmimet e profilit të drywall

stanbul tavan c profil

30 gusht 2021 Çmimet e profilit të drywall 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

30 gusht 2021 Çmimet e profilit të tavanit

stanbul tavan c profil

30 gusht 2021 Çmimet e profilit tavan 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

24.08.2021 Çmimet e profilit tavan

stanbul tavan c profil

24.08.2021 Çmimet e profilit tavan 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

24.08.2021 Çmimet e profilit të murit

stanbul tavan c profil

24.08.2021 Çmimet e profilit të murit 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

24.08.2021 Çmimet e Profilit Drywall

stanbul tavan c profil

1-) ÇMIMI JONË NUK PËRFSHIH TVSH-në. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

Profili i murit të pllakave gipsi Prodhim

stanbul tavan c profil

Prodhimi i profilit të murit të pllakave të gipsit Profilet e zinkuar që ne përgatisim për prodhimin e profileve të murit të gipsit janë materiale të përdorura në shumë fusha. Është i dobishëm në aplikimet e brendshme, ndërsa prodhohen struktura të parafabrikuara, dhe në ndërtimin e mureve ndarëse. Duke përdorur këtë material, izolimi dhe veshja mund të bëhet në çati dhe mure. Profili i murit të gipsit është jashtëzakonisht i qëndrueshëm. Mund të preferohet për përdorim në zona të mëdha, falë ekonomisë së tij. elektrike dhe sanitare […]

Drywall galvanizuar Profili Muri Prodhim Stamboll

stamboll-tavan i varur-c-profil-prodhim

Prodhimi i profilit të murit të pllakave gipsi të galvanizuara Stamboll Prodhimi i profilit të pllakave gipsi të galvanizuara Prodhimi Ne prodhojmë shumë profile të hapura në objektin tonë të Stambollit. Profilet e murit të thatë që ne prodhojmë: Profili mur u 0,30 mm Profili mur u 0,35 mm Profili mur u 0,40 mm Profili mur u 0,45 mm Profili mur u 0,50 mm Profili mur u 0,60 mm Mur c […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip