Arkivat e etiketave: otoyol korkuluk

Prodhim pengesash rrugore

prodhimi i barrierave rrugore prej çeliku

Fabrikimi i Barrierave Rrugore Linja e prodhimit të fabrikimit të Barrierës Rrugore do të përfshijë një çmbështjellës hidraulik, karrocë udhëtimi, sistem nivelimi dhe një pajisje hidraulike për prerje. Sistemi do të përfshijë gjithashtu një makinë shtypëse hidraulike 315T të derdhur, një stacion punues dhe një pjesë të makinës për formimin e rrotullave. Një kabinet i dedikuar kontrolli elektrik do të mbikëqyrë të gjithë procesin e prodhimit. Më poshtë është një përmbledhje e detajuar e përbërësve të linjës së prodhimit të kangjella […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip