Arkivat e etiketave: P235GH

EN 10028-2:2017 P235GH Pllakë çeliku cilësore Çfarë është rendimenti dhe qëndrueshmëria në tërheqje?

Karakteristikat mekanike p235gh

EN 10028-2:2017 P235GH Pllakë çeliku cilësore Çfarë është rendimenti dhe qëndrueshmëria në tërheqje? P235GH është një çelik me lidhje të ulët karboni i specifikuar nga EN për përdorim në enë nën presion. Shpesh përdoret për komponentët strukturorë të pajisjeve të enëve nën presion, duke përfshirë enët nën presion, rezervuarët dhe kaldaja. Ka plasticitet të shkëlqyeshëm, qëndrueshmëri dhe veti të përkuljes dhe saldimit të ftohtë. Megjithatë, më e shtrenjtë, me forcë të lartë […]

Karakteristikat e fletës cilësore P235GH

Fleta cilësore P235 Fletët e cilësisë P235 quhen gjithashtu çeliqe të enëve nën presion. Meqenëse çeliqet e cilësisë p235 janë rezistente ndaj presionit, ato përdoren në prodhime të tilla si prodhimi i bojlerit, kaldaja me vaj rezistent ndaj presionit. Karakteristikat e fletës së cilësisë P235GH Klasa C Si Mn PSN Gjithsej Cr Ni Mo Ti V Nb max. maksimumi maksimumi maksimumi min. maksimumi […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip