Arkivat e etiketave: p355gh

çeliku rezistent ndaj nxehtësisë p355

Klasat e çelikut rezistent ndaj nxehtësisë

Çeliku rezistent ndaj nxehtësisë P355GH Pllaka çeliku P355GH rezistente ndaj nxehtësisë është një lloj materiali për pllaka çeliku EN10028 P355GH, kazan dhe çelikun e enëve nën presion. Pllakat çeliku P355GH rezistente ndaj nxehtësisë EN10028 karakterizohen nga një forcë rendimenti minimale prej 280-355 MPa dhe saldim i mirë, kështu që çeliku P355GH rezistent ndaj nxehtësisë përdoret kryesisht për kaldaja që transportojnë lëngje të nxehta, nën presion […]

Karakteristikat e fletës P355GH – Vetitë e çelikut P355GH

P295 llamarine cilesore

Vetitë e çelikut P355gh Kur shqyrtojmë vetitë e çelikut të cilësisë P355gh, shohim se forca është më e lartë se çeliqet e cilësisë p235 dhe p295. Trashësia e fletëve të çelikut cilësor p355, të cilat kanë rezistencë më të lartë ndaj nxehtësisë, zakonisht fillon nga 3 mm. Karakteristikat e fletës P355GH Klasa C Si Mn PSN Gjithsej Cr Ni Mo Ti V Nb max. maksimumi maksimumi maksimumi min. […]

fletët e bojlerit

fletët e bojlerit

Fletët e bojlerit, të njohur edhe si çeliqet e enëve nën presion, janë nota që fillojnë me simbolin "P". Fletët e bojlerit mund të përdoren në prodhimin e kaldajave ose pajisjeve të ngjashme rezistente ndaj presionit në automjet për shkak të rezistencës së tyre ndaj presionit. Dallimi i tyre nga çeliqet e cilësisë St 37 ose s235 është se janë çeliqe të grupit të cilësisë P. Cilësi P235GH, cilësi P265GH, cilësi P355GH, cilësi 16MO3, P295GH […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip