Arkivat e etiketave: sac kesim

Modele të prerjes me laser të Stambollit

Mostrat e prerjes me lazer cnc

MODELET E PRERJES SË LAZERIT TË STAMBOLLIT Sot, makineritë e prerjes me lazer u ofrojnë kompanive të vogla dhe të mëdha mundësinë që të takojnë metale të prera me lazer si inox, çeliku me karbon, materiale të galvanizuar dhe madje edhe alumini. Si rezultat, ata kanë një mundësi të shkëlqyer për të prerë me lazer pjesët metalike shumë komplekse, prototipet dhe pjesët e personalizuara me kosto dhe efikasitet, duke përfshirë: Stambolli […]

Prerje me lazer cnc Ankara

prerje me lazer cnc ankara

Prerja me lazer cnc Ankara është gjithmonë në shërbimin tuaj me pajisjet tona të përditësuara dhe të mira të çmimeve të prerjes së llamarinës. Sistemet e prerjes me laser Cnc janë një metodë e përshtatshme për prerjen e pjesëve metalike. Makinat e prerjes me laser Cnc ofrojnë një mënyrë të shpejtë dhe efikase për të prerë fletë metalike dhe objekte metalike. Prerja me lazer është më e pastër se shumica e metodave të tjera të prerjes dhe më pak […]

Spiralja e prerë në gjatësi

Gjatësia e rrotullës, prerja e gjatësisë së rrotullës, prerja e fletës së mbështjelljes, prerja e fletës së rrotullës Erdemir, fleta e galvanizuar e prerë në gjatësi, fleta inox e prerë në gjatësi, fleta e aluminit e prerë në gjatësi

Prerja e gjatësisë së fletës së mbështjelljes: Është linja e makinës e prodhuar për prerjen e fletëve të spirales. Fletët e mbështjelljes mund të priten në gjatësinë e dëshiruar në këto rreshta.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip