Arkivat e etiketave: lazer kesim

Modele të prerjes me laser të Stambollit

Mostrat e prerjes me lazer cnc

MODELET E PRERJES SË LAZERIT TË STAMBOLLIT Sot, makineritë e prerjes me lazer u ofrojnë kompanive të vogla dhe të mëdha mundësinë që të takojnë metale të prera me lazer si inox, çeliku me karbon, materiale të galvanizuar dhe madje edhe alumini. Si rezultat, ata kanë një mundësi të shkëlqyer për të prerë me lazer pjesët metalike shumë komplekse, prototipet dhe pjesët e personalizuara me kosto dhe efikasitet, duke përfshirë: Stambolli […]

Prerje me lazer cnc Ankara

prerje me lazer cnc ankara

Prerja me lazer cnc Ankara është gjithmonë në shërbimin tuaj me pajisjet tona të përditësuara dhe të mira të çmimeve të prerjes së llamarinës. Sistemet e prerjes me laser Cnc janë një metodë e përshtatshme për prerjen e pjesëve metalike. Makinat e prerjes me laser Cnc ofrojnë një mënyrë të shpejtë dhe efikase për të prerë fletë metalike dhe objekte metalike. Prerja me lazer është më e pastër se shumica e metodave të tjera të prerjes dhe më pak […]

Çfarë është prerja me laser Cnc? Prerje me laser Cnc dudullu istanbul

cnc çmimet e prerjes së llamarinës me laser, çmimet e prerjes me lazer, kompanitë e prerjes me lazer, prerja e metaleve me lazer istanbull, prerja me lazer dudullu, prerja me lazer ankara

Ku përdoret lazeri cnc? Cilat janë dimensionet e makinës lazer cnc? Lidhjet e nikelit, çeliku, kromi, titani, çelik inox, alumini dhe lidhjet e tij, etj. materialet mund të priten. Përveç kësaj, me avantazhet që ofron përdorimi i programit Autocad, prerjet bëhen në një kohë më të shkurtër dhe pjesët mund të priten në të njëjtën kohë. Çfarë pritet me një makinë prerëse lazer CNC? Shumica e materialeve metalike janë çelik inox […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip